SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ Ödeme Noktalarını Artırdı

0
Güncellendi - 2017-09-12 00:50:08
MASKİ Ödeme Noktalarını Artırdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü fatura ödeme konusunda vatandaşa kolaylık sağlamak için fatura ödeme noktalarını arttırdı.

Konuya ilişkin olarak, MASKİ'den şu bilgi verildi:

"MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Malatya’nın birçok bölgesinde fatura ödeme merkezi bulunuyor. Mevcut ödeme noktaları “Büyükşehir Belediyesi, Akpınar Şubesi (SOS Binası), Çilesiz Otobüs Durağı, Paşaköşkü Su Deposu Önü” adreslerinde bulunmaktadır.

MASKİ Genel Müdürlüğü ile PTT A.Ş. Malatya Başmüdürlüğü tarafından yapılan anlaşma gereği vatandaşlardan fark ücreti alınmadan bütün PTT noktalarında fatura tahsilatı yapılmaktadır. İlçelerde bulunan PTT Şubelerinde vatandaşlarımız faturalarını ödeyebilirler. Gelişen teknolojiyi ve bankacılık sistemlerini yakından takip eden MASKİ Genel Müdürlüğü’nün birçok bankayla yaptığı anlaşmalar neticesinde vatandaşımız tek bir ödeme noktasına bağlı kalmadan, sıra beklemeden su faturalarını ödeyebiliyorlar. Anlaşmalı bankalarda hesabı bulunan vatandaşlarımız otomatik ödeme talimatı vererek su faturalarını her ay otomatik ödeyebilirler.

Vatandaşlarımız su tahsilat veznelerine gitmeden, bankalarda sıra beklemeden bilgisayar üzerinden ödeme yapabilir. www.maski.gov.tr adresinde endeks bildirerek su faturasını oluşturup, online ödeme olanaklarından faydalanarak su faturalarını kolaylıkla tahsil edebilirler. Yaptığı her işte vatandaşın işini kolaylaştırarak memnuniyetini göz önünde bulunduran MASKİ Genel Müdürlüğü yaptığı faaliyetlere daha iyisini katmaya devam ediyor."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız