SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ Personeli Kan Bağışladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:34:24
MASKİ Personeli Kan Bağışladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) personeli sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kan Bankası’na kan bağışında bulundu. Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr Özgür Özdemir, Sultan Süleyman’ın ‘Olmaya devlet cihanda, bir nefes sihhat gibi’ sözünü hatırlatarak, “Sultan Süleyman’ın bu ünlü sözü sağlığa verilen önemi vurgular niteliktedir. Kan bağışını çok önemsiyoruz. MASKİ olarak zaman zaman kan bağışında bulunacağız” dedi. 

Dr. Özgür Özdemir: MASKİ Bu Konuda Çok Duyarlı

Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Mehmet Aslan ve hastane yöneticileri birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir’i makamında ziyaret ederek, hastanenin işleyişi hakkında MASKİ Genel Müdürü Dr. Özdemir’e bilgiler verdi. Ziyaretin ardından kan bağışlama törenine geçildi. MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, MASKİ Daire Başkanları ve MASKİ Personelleri kan verdi. MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir yaptığı açıklamada, “Kan bağışı hayattır ve kan bağışlama kültürünü toplumumuzda geliştirmemiz gerekiyor. MASKİ yönetimi olarak yaptığımız toplantılarda kan bağışlamak için karar aldık ve bugün MASKİ olarak Turgut Özal Tıp Merkezi Kan Bankası’na kan bağışladık. Personelimiz kan vermek için sıraya girdiler. Personelimiz gerçekten bu konuda çok duyarlı. Her insanın senede 1 veya 2 defa kan vermesi gerekir. Doktorlarımız bu şekilde ifade ediyor. Ben de kan verdim. İnşallah ihtiyacı olan birinde kullanılır. Tüm mesai arkadaşlarıma duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Aslan: Sürekli Kana İhtiyacımız Var

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Mehmet Aslan ise, “Turgut Özal Tıp Merkezi’nin bölge hastanesi olmasından dolayı devamlı kana ihtiyacımız var. Malatya’da faaliyet gösteren özel sektörlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve kamu kurum ve kuruluşlarımız sürekli bizlere destek vermektedirler. MASKİ Genel Müdürümüz beni arayarak kan bağışında bulunmak istediklerini söylediler. Bizlerde arkadaşlarımızla MASKİ’ye gelerek kan almaya başladık. Önemli olan sayı değil. Gönüllerin açık olması. Ben bir kez daha MASKİ Genel Müdürü Sayın Dr. Özgür Özdemir başta olmak üzere kan bağışında bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız