SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ Personeline İş Güvenliği Eğitimi

0
Güncellendi - 2016-04-25 18:32:22
MASKİ Personeline İş Güvenliği Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 2016 yılı hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor.

2016 yılı Nisan Ayı programında yer alan İş Sağlığı Güvenliği Bilgilendirme semineri Büyükşehir Belediyesi Beydağı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Seminere MASKİ Şube Müdürleri, birim şefleri, usta ve ustabaşları ile ekip amirleri katıldı. Hizmet içi eğitim seminerlerinin personelin bilinçlenmesine büyük katkılar sağladığını ifade eden Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, “2016 yılı eğitim programlarında yer alan tüm eğitimlerimizi personelimize veriyoruz. İş Sağlığı Güvenliği Bilgilendirme eğitiminin amacı; çalışan personelimize İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda farkındalık oluşturup, çalışma esnasında daha dikkatli olmalarını sağlamak. İş kazalarını azaltmak adına bu eğitimlerimiz büyük önem taşıyor” dedi. MASKİ olarak, 2016 yılında bu tür eğitimlerin olacağını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, “Çalışan personelimizin sağlığını ve güvenliliğini düşünmek en büyük sorumluluğumuzdur. İş güvenliği en ufak bir boşluğu affetmez. Yaptığımız çalışmalarda iş kazasıyla karşılaşabiliyoruz. O sebepten iş güvenliğini ciddiye almalıyız. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak kazaların yaşanmaması için tüm imkânlarımızı kullanacağız” diye konuştu.

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Sezgin Ayan ve Zühtü Bilgin’in verdiği 3 gün süren eğitimde; personele iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili çalışma hayatlarında ufak hataların büyük sonuçlar doğurduğuna dikkat çekildi.

Bülten      

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız