SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ'cilerin Yılbaşı Kaçamağı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:12:51
MASKİ'cilerin Yılbaşı Kaçamağı
A- A+ PAYLAŞ

Kaçak su kullanımı krizi ile sarsılan ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın evinde kaçak su denetimi yaptırıldığı gerekçesiyle Abone İşleri Dairesi personelini, daire başkanı dahil olmak üzere kıyıma uğratan MASKİ üst düzey yöneticileri,"uzatmalı"  yılbaşı tatilini toplu halde gittikleri Nevşehir’de geçirdi. 

Son birkaç aydır kaçak su kullanımı olayından dolayı stresli günler geçiren MASKİ üst düzey yöneticilerinin, AKP medyasının ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın sert eleştirilerine konu olan yılbaşı tatili için Nevşehir’i seçtikleri ve buradaki bir termal tesiste iki gün boyunca stres attıkları öğrenildi. 

Yılbaşı tatilinin Bakanlar Kurulu tarafından 2 Ocak Cuma gününün de tatil edilerek 4 güne uzatılmasını değerlendiren MASKİ ekibi içinde, kurumun bazı tepe yöneticileri, çok sayıda daire başkanı ve koordinatörün bulunduğu belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız