SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAŞTİ'de Silahlı Saldırı.. 1'i Ağır 2 Yaralı Var

0
Güncellendi - 2017-12-24 17:14:38
MAŞTİ'de Silahlı Saldırı.. 1'i Ağır 2 Yaralı Var
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde (MAŞTİ), gece iki grup arasındaki silahlı kavgada 1’ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Olayda silahı kullanan şüpheli, olay yerinden kaçamadan polis tarafından yakalandı. Polis olayla ilgili 1 kişiyi daha arıyor.

-Olay yerinden geçen de yaralandı

Olay;  saat 23.00 sularında MAŞTİ terminali içerisinde meydana geldi. İddiaya göre; aralarında husumet bulunan iki grup MAŞTİ’de bir araya geldi. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda, Bünyamin G. adlı şahıs tabanca ile Erol İ.’ye ateş açarak yaraladı. Bu sırada olay yerinden geçmekte olan Sefa E. ise kurşunun kolunu sıyırması sonucunda yaralandı.

Yaralılar, ambulanslar ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Erol İ. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edilirken, kurşunun kolunu sıyırması sonucu yaralanan Sefa E. ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yaralı Erol İ., Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yapılan müdahalenin ardından gece saat 01.30 sularında yeniden Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.

-Biri yakalandı, biri aranıyor..

Olayın ardından kaçmaya çalışan Bünyamin G., MAŞTİ’de görevli polis ekiplerince kovalama sonucunda suç aleti tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olayın ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans MAŞTİ’ye yönlendirildi.

Olaya karıştığı belirlenen Tuna Ş. ise  kaçarak izini kaybettirdi. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olayda tabanca kullanan Bünyamin G. ile olayda yaralanan Erol İ.’nin MAŞTİ’de esnaf olmadıkları ve poliste suç kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Tolga (6 yıl önce)
    mahsun kırmızıgül maşti açılışında hepimiz kardeşiz şarkısını söylemişti. gerek varmı kavgaya konuşarak herşey hallolur.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    texas sa hoş geldiniz kovboylar.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya otogar (6 yıl önce)
    biriside cıkıp demiyo o kapıdaki makinalar 1 senedir alındı neden çalışmıyo kapıda neden güvenlik yok silahla içeri nasıl giriyolar
    0
    0
    Yanıtla
  • işte güzel bir tespit tebrikler kardeşim belediye ancak çakırın boy boy resimlerini asar her yere böyle gerekli olan cihazları alır görsel olarak etrafa koyar çürüsün diye kullanmak insanların hizmetine sunmak belediyenin icraatında malesef yok
    0
    0
    Yanıtla
  • levent (6 yıl önce)
    bişey olmaz 3 gun sonra cemaat kurulur
    0
    0
    Yanıtla
  • ??
    0
    0
    Yanıtla
  • denlz (6 yıl önce)
    Malatya Teksas oldu hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    On dakka once hastanedese birbirine sktlar
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    3. sayfa ve asayiş haberlerinde adana'yı sollayacağız anlaşılan. yazık bu şehir böyle değildi, ne ara bu hale geldi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Melekbabalı (6 yıl önce)
    Vukuat çıkmayan bir maşti kalmıştı o da tamam oldu hayırlı olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Memlekette birinin vurulmadigi gün yok maşallah.
    0
    0
    Yanıtla