SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ'den Personele Eğitim Semineri

0
Güncellendi - 2017-03-31 01:33:59
MASKİ'den Personele Eğitim Semineri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 2017 yılı kurum içi eğitim programları kapsamında 610 personele "Kişisel Gelişim Eğitimi" verildi.

MASKİ konferans salonu’nda düzenlenen programa MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve MASKİ personelleri katıldı. Eğitimci - Yazar Mehmet Sait Aytekin tarafından verilen ve on iki gün boyunca devam eden eğitimlerde, tüm birimlerden personele; ikili ilişkilerde yapılan temel yanlışlar, iş hayatını kolaylaştıracak iletişim teknikleri ve müşteri ilişkileri konularında 610 personelimize kapsamlı bir eğitim verildi.

MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir yaptığı açıklamada, “Kurum olarak şehrimiz için önemli projeleri bir bir hayata geçirirken bir taraftan da personel kalitemizi böylelikle de vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmet kalitesini daha da yukarılara çıkarmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Şehrin en ücra mahallelerine kadar altyapı hizmeti götüren bir kurumuz. Personellerimizin niteliklerini sürekli eğitimler ile artırarak altyapıda sorunsuz bir Malatya için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güçlü ve güvenilir bir kadromuz var. Bugün olduğu gibi bundan sonrada kurum olarak kalitemizi daha üst noktalara taşımak adına doğru yerde, doğru kişiye, doğru eğitim sloganıyla eğitimlerimiz yoğun bir şekilde devam edecektir.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız