SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ'den Su Borcu Uyarısı

0
Güncellendi - 2016-10-18 01:29:12
MASKİ'den Su Borcu Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

23 Ağustos 2016 tarihinde Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe giren 6736 Sayılı Kanun gereği su abonelerine, vadesi 30 Haziran 2016 tarihi öncesine ait su ve atıksu borçlarını yapılandırma fırsatı 31 Ekim 2016 Pazartesi günü sona erecek. Konu ile ilgili açıklama yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, vatandaşların geriye kalan bu iki haftada acele ederek fırsattan yararlanmasını istedi.

Dr. Özdemir: Taksitle Ödeme Kolaylığı Sağlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, geriye dönük su ve atıksu borcu olan vatandaşların borçlarını yeniden yapılandırabilmeleri için son başvuru tarihinin 31 Ekim 2016 Pazartesi günü mesai saatinde sone ereceğini belirterek, “Geriye dönük su ve atıksu borcu olan vatandaşlarımız bu son fırsatı iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Vatandaşlarımız, MASKİ’nin Akpınar Şubesi’nde (Eski SOS Binası) bulunan Abone İşleri Dairesi Başkanlığımıza giderek borçlarını yapılandırabilirler.  Vatandaşlarımız, nüfus cüzdanı, abone numarası veya bunu gösteren su faturası, abonelik yok ise borcun sebebini gösteren tutanakla birlikte müracaat edilebilir. Yapılandırma kapsamında vatandaşlarımız borçlarını 6, 9, 12 ve 18 taksitte ödeyebilirken borçların peşin ödenmesi durumunda ise Yurt İçi Üretici Endeksi (Yİ-ÜFE)'de %50 indirim sağlanacak. Borçlarını yapılandıran vatandaşlar ödemelerini 2 ayda bir yapabilecek” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız