SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ'den Yeni Abone Sistemi

0
Güncellendi - 2017-07-27 00:54:47
MASKİ'den Yeni Abone Sistemi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, online platformda bilgi işlem altyapısını geliştirerek vatandaşlara verdiği hizmetin kalitesini daha yükseklere taşıyor. Bu doğrultuda abonelerin daha kolay ve daha hızlı işlem yapabilecekleri “Yeni Nesil Abone Sistemini” uygulamaya geçirdi.

Abonelerin İşlem Yapmaları Artık Çok Kolay

MASKİ Genel Müdürlüğü, abonelerine iş kolaylığı sağlamak için “Yeni Nesil Abone Sistemini” geliştirdi. Bu sistemle MASKİ’deki işlemler daha kolay ve hızlı yapılabilecek. Yeni uygulamayla MASKİ’ deki tüm işlemler online ve mobil tabanlı hale getirildi. Bu sistemle abonelik işlemleri, faturalandırma, arıza kayıtları, olay müdahalelerine kadar her şey online olarak izlenebiliyor ve veri kaydı yapılabiliyor. Faturaların düzenlenmesi, borçların kısa mesajla abonelere bildirilmesi, yapılacak çalışmaların haber verilmesi gibi işlemlerden vatandaşlar bu yazılım sayesinde haberdar olacaklar. Bu iletişimden süreklilik sağlayabilmek için vatandaşlarımızın sistemi aktif olarak kullanmaları ve dönem dönem bilgilerini güncellemeleri gerekiyor.

Vatandaşlar Abonelik işlemlerini Online Olarak Takip Edebiliyor

“Yeni Nesil Abone Sistemi” uygulaması MASKİ internet sitesiyle entegre halde olduğu için abonelerimiz internet üzerinden işlemlerini daha hızlı ve daha kolay yapabilir. Sayaç okuma görevlisini beklemeden sayaç üzerindeki son endeksi girerek kendi faturalarını oluşturarak ödeme yapabilirler. Ayrıca web sayfasında “MASKİ Tarifeler Cetveli Hesaplama” modülünden MASKİ abonelerine yapılacak olan hizmetlerin maliyetlerine detaylı bir şekilde ulaşabilirler. “Yeni Nesil Abone Sistemi” için aboneler ilk abonelik belge, bilgi ve ücretlerini web sayfasından öğrenebilir, web sayfasına üyelik yaparak aboneliklerini takip edebilirler. İlerleyen teknolojinin gereklerine uygun olarak vatandaşa hizmet sunan MASKİ Genel Müdürlüğü’ne ait her şeye vatandaşlarımız tek tıkla ulaşabilirler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • öneri (6 yıl önce)
    kiracım on iki yıl oturup ticari su aboneliğinin 12 bin lira borcunu ödemeden çıkıp kaçanın ev adresini yeni taşıdığı işyeri adresini ticaret sicilini vs... verdim. hala borcunu ödemedi. yanında çalıştırdığı adam adına abone olup yağ gibi sıyrılıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla