SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Masrafları Üstlendiler"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:46:22
A- A+ PAYLAŞ
 
Adana'da 2008 yılında kuruluna Darendeliler Eğitim, Sağlık ve Kültür Vakfı'nın (DASEV) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.  Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un onur konuğu olduğu genel kurula, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Darened Belediye Meclis Üyeleri Yaşar Çalık, Mehmet Karcı, Adil Sönmezler, İzzet Kalaycık, İl Genel Meclis Üyesi Burhan Ayhan ile iş adamları katıldı. 
 
"BİZLERİ ONURLANDIRDINIZ"
 
Destek veren herkese teşşekkür eden DASEV Başkanı Nazım Turgut, "Bizleri onurlandıran Adana Valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş'a, Darende Belediye Başkanımız İsa Özkan'a ve özellikle bu toplantıya katılmak üzere Darende'den gelen hemşerilerime çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" diye konuştu. 
 
"MASRAFLARI ÜSTLENDİLER"
 
Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ise yaptığı konuşmada,"2008 yılında kurulan vakfımıza 2009 yılında henüz bir yaşındayken Darende'ye meslek yüksek okulu yapmalarını teklif ettim. Sağ olsunlar, yaptıkları görüşmeler sonucunda teklifimizi kabul ettiler. 2010 yılı mayıs ayında yine bu salonda düzenlediğimiz toplantıda okulların yapımı için hemşehrilerimizin taahhütlerini alarak çalışmaya başladık. 10 ay da okulumuzu yaptık ve İnönü Üniversitesi'ne teslim ettik ve okulumuz eğitime başladı. İnşaat çalışması sürerken vakfımızın kurucularından Rönesans İnşaatın sahibi Bekir Ilıcak bize okulun masraflarının tamamını ödemeyi teklif etti. Vakıf yönetimimizde bunu kabul etti. Okulumuzun adı Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu oldu" dedi.
 
"BAŞARILAR DİLİYORUM"
 
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş da yaptığı konuşmada, "Darendelilerin arasına girip de Darendelileri anlatmanın bir anlamı yok. Sizler zaten benden çok daha iyi biliyorsunuz. Burada bir vakıf kurmuşsunuz, vakfınızın henüz bir yaşındayken okul yapmaya başlamış ve bir yıl dolmadan okul eğitime açılmış. Bunun üzerine daha ne söylenebilir ki. Yapmış olduğunuz bu başarılı çalışmaların devamını diliyor, saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı. Vakfın yaptığı her toplantıya katılan ve meslek yüksek okullarının yapımında sağladığı yoğun çalışmadan dolayı Belediye Başkanı İsa Özkan'a ve Rönesans Eğitim Vakfı Başkanı Bekir Ilıcak'a onur belgesi verilmesi oy birliğiyle kararlaştırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız