SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Masterler Ligi Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:39:37
Masterler Ligi Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Güneydoğu Anadolu Masterler Ligi oynanan 4 maçla başladı. 

Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölgesinde yer alan 8 Masterler Derneği Futbol Takımının katılımıyla oluşan Güneydoğu Anadolu Masterler Ligi’nin ilk haftası çekişmeli ve zevkli geçen maçlara sahne oldu.

4’er takımlı A ve B Gruplarında toplam 8 takımın mücadele ettiği deplasmanlı çift devreli lig usulü oynanan ligde, Diyarbakır Masterler Derneği ilk hafta maçında deplasmanda Malatya Masterler takımıyla karşılaştı.

Malatya Yeşilyurt Spor Kompleksinde dostluk havasında oynanan maçta, iki takımın ortaya koyduğu futbol kalitesi ve filelere bırakılan 8 gol, seyir zevki açısından futbol severleri memnun etti.

Maç öncesi Diyarbakır Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar, Malatya Masterler Derneği Başkanı Deniz Şanlı’ya 21 numaralı Diyarbakır Masterler Futbol Takımının formasını hediye ederken, maçtan sonra ise Malatya Masterler Derneği, Diyarbakır Masterler kafilesini yemekte ağırladı. Malatya Masterler takımı yemeğin ardından Diyarbakır Masterler kafilesinde yer alan konuklarına Malatya’nın ünlü kayısısı ve kuruyemiş paketlerini hediye ederek ikinci bir jestte bulundular.

ŞANLI: “MÜCADELENİN YANI SIRA, DOSTLUKLAR DA EDİNİYORUZ”

Zevkli ve çekişmeli geçen 8 golün atıldığı Malatya Masterler - Diyarbakır Masterler 1.Hafta maçı sonrası açıklamalarda bulunan iki Masterler Derneği Başkanı Deniz Şanlı ve Veysi Akar, ligin başlaması sebebiyle iller arası kaynaşmanın spor aracılığıyla daha da gelişeceğini ifade etiller. Şanlı yaptığı açıklamada, "Gaziantep Masterler Derneğimizin öncülük ettiği ve diğer 7 il master derneklerimizin de oluşmasında katılım gösterdiği ligimizin kuruluşunu kısa sürede tamamladık ve ilk hafta maçlarının startını verdik. Bölgemizde ki diğer Master takımlarıyla Lig usulü karşılaşıyoruz. Sahada güzel mücadelelerin yanında, güzel dostluklar ediniyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız