SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAŞTİ ve Hastanedeki Olaylara 6 Tutuklama

0
Güncellendi - 2017-12-26 01:19:12
MAŞTİ ve Hastanedeki Olaylara 6 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

MAŞTİ'de 2 kişinin yaralanması, bu olayın devamı olarak bir gün sonra da hastane bahçesindeki silahlı kavgayla ilgili polis tarafından yakalanan 6 şüpheli mahkemece tutuklandı.

-Olay yerinden geçen de yaralandı

İlk olay; 23 Aralık Cuma günü saat 23.00 sularında MAŞTİ terminali içerisinde meydana geldi. İddiaya göre; aralarında husumet bulunan iki grup MAŞTİ’de bir araya geldi. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda, Bünyamin G. adlı şahıs tabanca ile Erol İ.’ye ateş açarak yaraladı. Bu sırada olay yerinden geçmekte olan Sefa E. ise kurşunun kolunu sıyırması sonucunda yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından kaçmaya çalışan Bünyamin G., MAŞTİ’de görevli polis ekiplerince kovalama sonucunda suç aleti tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olaya karıştığı belirlenen Tuna Ş. ise kaçarak izini kaybettirdi.

-MAŞTİ’nin devamı hastane bahçesinde sürdü

MAŞTİ’deki silahlı kavga 24 Aralık Cumartesi gündüz saatlerinde ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam etti. İlk olayla ilgili iki grup hastane bahçesinde karşılaştı ve taraflar bir birlerine tabanca ile ateş açtı.

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, park halindeki çok sayıda araçta kurşun isabet etmesi nedeniyle maddi hasar oluştu.

Polis ekiplerince bu olaya karışan 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

-6 şüpheli tutuklandı

Polis ekiplerince MAŞTİ’de silahla yaralama olayını gerçekleştiren Bünyamin G. ile hastanenin bahçesinde karşılıklı silahla çatışan gruplarda yer alan S.S., M.A., İ.İ., O.A. ve M.K. adlı şüpheliler haklarındaki soruşturmanın ardından Malatya Adliyesi'ne sevk edildi. Toplam 6 şüpheli Malatya Sulh Ceza Hakimliği'nce yapılan sorgulamanın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: MAŞTİ ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesindeki olaylardan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kemal (6 yıl önce)
    Malatya da neler oluyor yetkililer ne düşünüyor acaba
    0
    0
    Yanıtla