SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAŞTİ'de Silahlı Saldırı.. 2 Kişi Vuruldu

A- A+ PAYLAŞ

MAŞTİ’de, taraflarının terminaldeki bir işletmeci ile yolcu göndermeye gelen şahıslar arasında meydana gelen kavgada silahla ateş açılması sonucunda 2 kişi yaralandı.

Olay, Salı akşam saat 20.30 sularında MAŞTİ Terminali içerisinde meydana geldi. Asker uğurlamadan dolayı en yoğun saatlerin yaşandığı esnada MAŞTİ içerisinde, iddiaya göre küfürleşme yüzünden çıkan kavgada 2 grup bir birine saldırdı. Kavgada, yazıhane işletmecisi olduğu ifade edilen S.A. adlı şüphelinin tabanca ile ateş açması sonucunda, yolcu göndermeye geldikleri belirtilen F.Ç. ve M.Ç. adlı şahıslar yaralandılar. Yaralılardan M.Ç ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne, durumunun ağır olduğu belirtilen F.Ç. ise Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

d2Olayın şüphelisi S.A. ile beraberindeki şahısların, kiralık olduğu belirlenen bir otomobil ile kaçtıkları iddia edildi.

Çok sayıda polis ekibinin geldiği MASTİ’de inceleme ve olay yeri delil toplanması yanında görgü tanıklarının ifadelerine başvuruldu.

Polis ekipleri olayın şüphelisini yakalamak için başlatmış olduğu soruşturmayı sürdürüyor.

"HEDEF BENDİM" İDDİASI..

Öte yandan silahlı kavga sırasında MAŞTİ Polis Noktası'na sığınan Unkapanı Plakçılar Çarşısı’nın tanınmış isimlerinden plak yapımcısı Uslu Kanbay darp edildiğini belirtti. İstanbul’a gitmek üzereyken otobüsten bir bayan tarafından çağrılarak aşağı indirildiğini ve bu sırada kendisine saldırı yapıldığını ileri süren Kanbay, öldürülmek istendiğini iddia ederek polisten yardım istedi.

kkkkSağlık kontrolü için Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi’ne götürülen Kanbay (yandaki), daha sonra darp sonucu çenesinde kırık olduğu gerekçesiyle Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edildi. Burada tetkikleri yapılan Kanbay’ın, polise verdiği ifadesinde kendisine pusu kurulduğunu ileri sürerek hayatından endişe ettiğini söylediği öğrenildi.

Polis bir yandan da Kanbay’ın iddiasını araştırıyor.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • GÖRAL AKSÜT (8 yıl önce)
    Geçenlerde 16-17 yaşlarında bir gencin dinlenme yerinde otobüs saatini bekleyen yolculara zorla çay sattığına şahit oldum. Hemde bardağı 2 liradan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Av recep (8 yıl önce)
    S.a kim miş acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Maşti S.O.S. Veriyor (8 yıl önce)
    Maştinin sağ tarafı tophane sol tarafı şişhane.... Sol tarafta yazıhanelerde fosur fosur sigara içenler alkol kokuları Malatya Belediyesinin ayıbıdır. Artık büyük şehire yakışan tutumlar bekliyoruz. Malatyalıları ve misafirlerine olumsuz yansıyan bu görüntülerin sonuna geçilmeli ve tüm çalışanların belli kriterlere sahip olmasına dikkat edilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • noname (8 yıl önce)
    maşti de zaten sıkıntı var çalişanları felan hepsi artiz sıkıntılı yani böyle şeylerin olması normal.
    0
    0
    Yanıtla