SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAŞTİ'de Tadilat

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:59:30
MAŞTİ'de Tadilat
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, Şehit Hamit Fendoğlu Otobüs Terminali (MAŞTİ) de tadilat ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyor.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MAŞTİ’de yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler verirken, geziye Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, başkan yardımcısı Hasan Atay ile bazı daire müdürleri de katıldı.

MAŞTİ’de uzun zamandan beri devam eden tadilat ve düzenleme çalışmalarının olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MAŞTİ’de sorunlu olan çatı ve otobüs peronlarının çatı kaplamalarının yenilendiğini söyledi. 

MAŞTİ’de çevre düzenleme çalışmalarının da yapıldığını vurgulayan Başkan Çakır, “Çatı ve otobüs peronlarının çatı kaplamalarına yaklaşık 700 bin lira harcadık. Şuan çevre düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Yıpranmış olan giriş-çıkış yollarını yaptık. Alt yapı eksikliklerini giderdik. Yaklaşık 1 ay içinde burada çalışmaların tamamını bitirmiş olacağız. MAŞTİ Malatya’mıza gelen giden misafirlerin en çok uğradığı yer. Malatya’mızın görünen yüzü. Güzel bir garajımız var. Biz de eksikliklerini gidererek insanımızın memnuniyetini sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız