SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAŞTİ'ye 444 Binlik Onarım

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından, Şehit Hamit Fendoğlu Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde tadilat yapılarak terminalin çatı kaplaması yenilendi.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Şehit Hamit Fendoğlu Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin özellikle çatı kaplamasının zamanla aşınması ve yağışlı havalarda büyük sıkıntılara yol açması nedeniyle tadilata alındığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, MAŞTİ Binasının giriş kısmındaki mevcut uzay kafes sisteminin üzerindeki solid polikarbonatların söküldüğü, çatı sisteminde çelik aksamında tadilatlar yapıldığı ve yeni polikarbonat solid malzemeyle yeniden döşendiği ifade edilerek, böylece bozulan görüntü ile yağmur akıntılarının önlendiği bildirildi.

Ayrıca, bina içindeki ışıklıkların da sökülerek, yeni polikarbon malzeme ile tekrar döşendiği ve bu alandaki yağmur akıntılarının da giderildiği belirtildi.

Açıklamada, MAŞTİ arka tarafındaki tüm peronların çatı kaplamalarının söküldüğü, çelik aksamının tadilat kapsamında yenilenerek yağmur akarlarının verildiği ve çatıların yeni polikarbonat malzemeyle kaplandığı belirtilerek, MAŞTİ esnafları ile vatandaşların yağışlı havalarda yaşadıkları sıkıntıların giderildiği ifade edildi.

Öte yandan Bayındırlık birim fiyatları ile sözkonusu tadilat işinin yaklaşık 762 bin lira olduğu, ancak yapılan ihale ile tadilat işinin 444 bin liraya yaptırıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız