SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASTÖB Ankara Kongresi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şubesi'nde yapılan olağanüstü kongrede başkanlığa yeniden Bahattin Atila seçildi.

MASTÖB Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ramazan Durmuş'un verdiği bilgiye göre, olağanüstü kongrede divan başkanlığını Başbakanlık emekli müşavirlerinden Ahmet Kurdoğlu yaptı.

Kongrede açılış konuşmasını yapan Bahattin Atila, MASTÖB'e gönül verenlere teşekkür etti. Başkan Bahattin Atila, Gölbaşı'nda yaptıracakları sosyal tesis için tüm Malatyalıları el ele vermeye davet etti.

Daha sonra MASTÖB Ankara Şubesi'nin yeni yönetim kurulu için seçim yapıldı. Tek liste ile gidilen seçim sonucunda Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

"Bahattin Atila (Başkan),
Sinan Özen Altınsuyu (Başkan Vekili ve Sayman),
Derviş Kihtır (Teşkilatlanmadan Sorumlu Bşk. Yrd),
Ali Bal (Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Bşk.Yrd.),
Aydın Engin (Projelerden sorumlu Bşk.Yrd.),
Rıfat Uğrar (Yerel Yönetimlerden ve Sosyal Tesis Projesinden Sorumlu Bşk. Yrd.),
Ramazan Durmuş (Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Bşk. Yrd.),
Lütfi Özbay (Protokolden Sorumlu Bşk. Yrd.),
Bekir Kınık (Kamudaki Bürokratların Koordinasyonundan Sorumlu Bşk. Yrd.),
Fazıl Gülergün (Sekreter),
Feramuz Tosun (Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Bşk. Yrd.).

Bu arada Denetim Kurulu üyeliklerine ise Aziz Karabalık, Nihat Gürbüz ve Muharrem Çitil seçildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız