SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"MASTÖB İhtiyaç Duyulan Bir Kuruluş"

0
Güncellendi - 2016-03-12 22:17:04
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şubesini ziyaret eden Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat (fotoğrafta soldaki) , birliğin kentin ihtiyaç duyduğu bire kuruluş olduğunu söyledi.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, MASTÖB’ü ziyaret etti. Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımız, MASTÖB’e uzak bir insan değil. Belediye Başkanı olmadan önce MASTÖB Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteydi. Şuanda da MASTÖB’ün bir üyesi, kendisiyle gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Başkan Polat’ın göreve geldikten sonra Pütürge’ye önemli hizmetler kazandırdığını belirten Cengiz, “Başkanımızın projelerini Pütürgelilerde, bende yakından biliyorum. Başkanımız Pütürge için başını da gövdesini de taşın altına koymuştur. İnanıyorum ki baharın gelmesiyle birlikte Pütürge bir şantiyeye dönecektir. Ben ve yönetim kurulu adına bizi ziyaret eden başkanımıza tekrar başarılar diliyor, Allah yar ve yardımcısı olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat ise MASTÖB’ün Malatya için ihtiyaç duyulan bir kuruluş olduğunu belirterek, “Gerek İstanbul’da, gerek Ankara, gerekse dünyanın bir çok noktasında aktif durumdadırlar. Malatya dışında birçok dernek ve sivil toplum örgütü kuruldu. Bunların daha güçlü olması için Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği çatı görevi görmektedir. Ben şahsım olarak MASTÖB’ün her zaman içinde ve yanında oldum olmaya da devam edeceğim” diye konuştu.

iha

BAŞKAN POLAT'TAN MASTÖB'E ZİYARET (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız