SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASTÖB Malatya'da Kongre

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:40:22
MASTÖB Malatya'da Kongre
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Malatya Şubesi, Olağanüstü Kongresi’ni yaptı. Malatya Sivil Toplum Örgütleri Malatya Şubesi Başkanı Murat Cengiz de kongrede yeniden güven tazeledi. 

Malatya Sivil Toplum Örgütleri (MASTÖB) Malatya Şubesi Başkanı Murat Cengiz, yeni bir yönetim oluşturdu. Kongre sonrası açıklama yapan Murat Cengiz, “MASTÖB Türkiye’de bir ilk olarak kurulan örnek sivil toplum kuruluşlarından biri. Amacımız, MASTÖB olarak tüm Malatya, Türkiye ve dünyadaki Malatyalıların birliğini bütünlüğünü sağlamak. Biz oluşturduğumuz yeni yönetimle bundan sonra daha aktif olarak Malatya’nın çıkarları doğrusunda gece gündüz demeden Malatya’daki tüm Malatyalı her bir bireyle Malatya’nın çıkarları doğrusunda ortak akıl ile hareket edeceğiz. Biz, MASTÖB olarak, hiçbir siyasi gücün, bir partinin, bir gurubun, etnik ve inançsal grubun sözcüsü değiliz. Bizim ortak paydamız Malatya, partimiz Malatya. Şu an yönetimimizde her inançtan, her düşünceden arkadaşımız var. MASTÖB’deki bu oluşum aslında Türkiye’nin gerçeğidir. Biz, asırlardır bu coğrafyada barış içerisinde ve huzur içerisinde, kardeşçe yaşadık, bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

MASTÖB Başkanı Murat Cengiz ayrıca, Malatya’nın sesi olacaklarını belirterek şunları söyledi: "Malatya’nın çıkarları doğrultusunda ne gerekiyorsa taşın altına elimizi değil gövdemizi koyarak çalışacağız. Bu yolda benimle birlikte olan eski yönetimdeki arkadaşlarımıza ve yeni katılan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum."

MASTÖB Malatya Şubesi yönetim kurulu üyesi ve Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları da, kongrenin hayırlı olmasını diledi. Başkan Millioğulları, burada her düşünce, inanç ve her kesimden Malatyalı ile aynı çatı altında bir arada olduklarını belirterek "Bu kadar farklılığı ve zenginliği sadece Malatyalılık bir arada toplar. Bizim için öncelik Malatyalı olmaktır. Düşüncemizi ve siyasetimizi MASTÖB çatısı altında rafa kaldırdık. Malatya’nın çıkarları ve menfaati doğrultusunda tüm Malatyalıların bu çatı altında buluşması gerekiyor. Ben MASTÖB’ün çatısı altında Malatya için elimden ne geliyorsa yapacağım” şeklinde konuştu.

MASTÖB Malatya Şubesi yeni yönetimi

Yönetim Kurulu asıl üyeleri; Murat Cengiz, Mehmet Ali Başıbüyük, Vahap Karaçay, Cemal Ağdalı, Ramazan Çetin, Nursel Gökçe, Ali Seydi Millioğulları, Vahap Yücekaya, Hasan Avşar, Erdal Üstün, Hidayet Özpolat.

Denetim Kurulu asil üyeleri; Eşref Aysın, Ali Aladağ, Selim Apohan. Yönetim Kurulu üyeleri yedek; İsa Özkan, Muharrem Çamurlu, Mevlüt Vanlı, Ali Kaya, Muhittin Turan, Necdet Ayaydın, Kıymet Özbay, İrfan Varol, Mehmet Kızılay, Vahit Mutlu, Aziz Bakır.

Denetim Kurulu yedek üyeleri; Alaattin Acun, Tevabil Akdeniz, Mustafa Karaman.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız