SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASTÖB'de Gevrek Yeniden..

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:35:06
MASTÖB'de Gevrek Yeniden..
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul merkezli Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB)'ün genel kurulu yapıldı, başkanlığa, aynı zamanda Yeni Malatyaspor'un da başkanı olan Adil Gevrek yeniden seçildi. Yönetime başkanlığındaki listeyle talip olan Hasan Özbey ise, seçimlere geçilmeden hemen önce adaylıktan çekildi.

İstanbul Güneşli'deki Wyndham Grand Oteli salonunda yapılan genel kurula; CHP'nin Malatyalı olan İstanbul milletvekilleri Gülay Yedekçi Arslan ve Eren Erdem'in yanı sıra aslen Malatyalı olan Almanya doğumlu MHP İstanbul milletvekili Arzu Erdem, Emniyet Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Hasan Adak, Sanatçı Selahattin Alpay, dernek ve vakıf başkanları ile Malatyalı kalabalık bir topluluk katıldı.

Genel kurulda Adil Gevrek ve Hasan Özbey başkanlıklarındaki iki liste yönetim için aday oldu. Ancak oylamadan hemen önce Özbey adaylıktan çekilince, Gevrek başkanlığındaki tek liste seçime katıldı ve seçildi.

Seçimlerden sonra konuşan Gevrek, "Malatya'mız için hayırlı olsun. Bundan böyle nasipse 3 yıl daha Malatyalılara bu önemli görevle hizmet etme şansı bulacağız. Bu seçimlerin kaybedeni yok, kazananı ise Malatya. Çıktığımız bu yılda hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeksizin, sadece Malatya'mızın kalkınması ve kaynaşmasına vesile olacağımız için yeniden aday oldum. MASTÖB, Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi. 200'ün üzerinde derneği bünyesinde barındırıyor. Bundan sonraki süreçte MASTÖB'ün Malatyalılara daha faydalı olacağına inanıyoruz."dedi.

Gevrek, MASTÖB'ün Yeni Malatyaspor'a da faydasının olacağını belirterek, "MASTÖB Başkanlığı, yeni Malatyaspor'a zarar getirecek olsaydı, asla böyle bir göreve yeniden talip olmazdım. Ama gerek MASTÖB, gerekse de Yeni Malatyaspor bir güç olacak. İkisi de Malatya'nın ortak değeridir. Bu ortak değerleri bir güç haline getirip, ikisini de başarıya ulaştırırız."diye konuştu.

MASTÖB'ÜN YÖNETİMİ..

MASTÖB'ün Gevrek başkanlığındaki Yönetim, Denetim, Disiplin ve Sicil kurulları yedekleriyle birlikte şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASIL:

1.Adil Gevrek,

2.Hamza Boztepe,

3.Hasan Karakuş,

4.Ahmet Güler,

5.Bilal Elmas,

6.Celalettin Özyavuz,

7.Cihan Akköse,

8.Atilla Balaban,

9.Rabia Üçtepe Karaköse,

10.İbrahim Bozkurt,

11.Mehmet Çelik,

12.Mehmet Koçdağ,

13.Mehmet Yalçınkaya,

14.Murat Kılıçkurtaran,

15.Mustafa Karakaş,

16.Nazife Özdemir,

17.Oygun Öztürk,

18.Özge Özçelik,

19.Selahattin Alpay,

20.Yusuf Canbay,

21.Mehtap Düzova,

22.Hasan Arıkboğa,

YÖNETİM KURULU YEDEK:

1.Halim Bölükbaşı,

2.Ömer Adıyaman,

3.Yaşar Yaman,

4.Nevzat Gültekin,

5.Mehmet Mustafa Akdemir,

6.Güler Özer,

7.Yusuf Usul,

8.Hayrullah Kalkan,

9.Hüseyin Gültekin,

10.Devran Yalçınkaya,

11.Halil Albay,

12.Ramazan Gökdemir,

13.Genç Osman Kemal Turan,

DENETLEME KURULU ASIL:

1.Abdurrahman Daşkaya,

2.Osman Gören,

3.Fikri Menteş,

4.Ramazan Tozal,

5.Kasım Göktürk,

DENETLEME KURULU YEDEK:

1.Ramazan Demir,

2.Hamza Sarıkaya,

3.Metin Alanyüz,

DİSİPLİN KURULU ASIL: 

1.Av. Fehmi İlhan,

2.Av.M.Nami Korkmaz,

3.Hasan Kocabey,

4.Serhat Bilgen,

5.Abdullah Eraslan,

DİSİPLİN KURULU YEDEK:

1.Mehmet Ayhan,

2.Denizhan Fidan,

3.Dursun Kaplan,

SİCİL KURULU ASIL:

1.Ali Karadoğan,

2.Gazi Naci Polat,

3.Yasin Akbaş,

4.Canan Altıntaş,

5.Hacı Güven,

SİCİL KURULU YEDEK:

1.Basri Düzenli,

2.Yılmaz Gökhan,

3.Mehmet Ayhan.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız