SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASTÖB'den AYMS'ye Moral Ziyareti

0
Güncellendi - 2016-02-25 19:01:15
MASTÖB'den AYMS'ye Moral Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Malatya Şubesi (MASTÖB) PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor’un antrenmanını ziyaret ederek, takıma ve teknik heyete hafta sonu oynanacak Adanaspor müsabakası öncesinde başarılar diledi.

Sarı-kırmızılı takımın Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası’nda yaptığı çalışmayı ziyaret eden MASTÖB yönetimi, futbolculara tatlı ikramında bulundu. Antrenman ziyaretinde MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ve Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

CENGİZ: “HERKESİN TAKIMA DESTEK OLMASI LAZIM"

Yeni Malatyaspor hepimizin ortak paydası diyen MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz sözlerine şöyle devam etti:

"Bu hafta doğunun derbisinde çok önemli bir galibiyet elde ederek hepimizi sevince boğdular. Tabi bir sadece takım galip geldiğinde değil, yenildiğinde de yanındayız. Bunu hepimizin yapması lazım diye düşünüyorum. Bugün de takımımıza destek olmaya geldik. Hafta sonu zorlu bir Adanaspor maçı oynayacağız. İnşallah bu maçı kazanırsak takım olarak daha iyi yerlere geleceğiz. Herkesin takıma destek olması lazım. Medya, spor kamuoyu, iş dünyası destek vermeli diye düşünüyoruz. MASTÖB olarak Adanaspor maçına 200 kişilik bir katılımımız olacak. Takımımızı tribünden destekleyeceğiz."

BUZ: "BU ZİYARETLER BİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRİYOR"

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MASTÖB yönetimi ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretler bizi daha da güçlendiriyor. Umarım biz de sahada aldığımız sonuçlarla bu desteğe layık oluruz” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız