SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASTÖB'den Gürkan'a Ziyaret

0
Güncellendi - 2018-02-07 21:01:27
MASTÖB'den Gürkan'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, “MASTÖB önemli bir sivil toplum kuruluşudur” dedi.

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya gelerek, bir süre sohbet etti. Burada konuşan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, Battalgazi Belediyesi’nin çalışmalarını yakinen takip ettiklerini belirterek, “Başkanımızın yapmış olduğu güzel hizmetlerini takip ediyoruz.  MASTÖB olarak tüm belediyelerimizi 13 ilçemizi takip etmek zorundayız ve MASTÖB olarak böyle bir sorumluluğumuz var.  Başkanımızı takdir ediyoruz. Yaptığı güzel çalışmaları, örnek davranışları ve halkın içinde olması bize ayrıca gurur vermektedir. Bu güzel binada hizmetlerin daha güzel olacağını temenni ediyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MASTÖB ve yönetim kurulu üyelerini burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. MASTÖB önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Ayrıca sivil toplum kuruluşlarının da çatı örgütüdür. MASTÖB gerek İstanbul, gerek Ankara ve Malatya'daki yapmış olduğu çalışmaları da yakinen takip ediyoruz. Zaman zaman Malatyalı işadamlarımızın ve Ankara’daki bürokratlarımızın sahip çıkma noktasındaki gayretleri, İstanbul’daki işadamlarımızın Malatya’da yatırım yapma noktasındaki çalışmalarını ve gayretlerini yakinen takip ediyoruz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız