SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASTÖB'den İftar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği'nin (MASTÖB) İstanbul'daki iftarı, Malatyalı işadamlarını bir araya getirdi.

Bağcılar Holiday Inn Airport North Otel'de gerçekleştirilen iftar yemeğine , Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz, Mevlüt Aslanoğlu, Malatyalı olan Düzce Valisi Bülent Kılınç, İstanbul Vali Yardımcısı Ali Kazgan, Tim Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ataşehir Belediye başkanı hemşehrimiz Battal İlgezdi, Eski Milletvekillerinden Naci Ekşi, Namık Hakan Durhan, MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, İgdaş Genel Müdürü Bilal Aslan, İstanbul B.Şehir Başkan Danışmanı Tülin Ersöz, Sivil Toplu Örgütlerinin Başkanları ve işadamları katıldı.

Yemeğin ardından konuşma yapan MASTÖB Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı olan Hikmet Tanrıverdi, işadamlarına Malatya'ya yatırım çağrısında bulundu.

Tanrıverdi “Türkiye genelinde 250 civarında Malatya ile ilgili sivil toplum kuruluşu var. Bunların 110’u birliğimize üye. Bunun yanı sıra tüzüğümüz gereği 286 kişide gerçek üyemiz . Mastöb çatısı altında Alevisiyle, Sünnisiyle bir araya gelmenin ve uyum içinde olmanın güzelliğini yaşamaktayız” dedi. Tanrıverdi, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği olarak 10 Ekim’de İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonunda 15 bin Malatyalının bir araya geleceği bir organizasyon yapacaklarını ve bu programla ilgili çalışmaların hızla sürdüğünü de söyledi.

MİAD Başkanı Yunus Aktaş'ın da kısa bir konuşma yaptığı gecede Türk Tasavvuf Müziği'nin seçkin eserleri eşliğinde Malatya'ya özgü yemekler yenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız