SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASUS'un Genel Kurulu Yapıldı

0
Güncellendi - 2018-11-14 01:01:15
MASUS'un Genel Kurulu Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Su Sporları (MASUS) Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Olağan Genel Kurulda genç iş adamı Ali Çetinkaya, MASUS’un kulüp başkanlığına seçildi.

Malatya’da su sporlarında önemli faaliyet yürüten MASUS, olağan genel kurulunu kulüp binasında gerçekleştirdi. Tek listeyle gerçekleştirilen seçimde, iAli Çetinkaya, yeni kulüp başkanı oldu.

Ali Çetinkaya başkanlığındaki MASUS yönetimi şu isimlerden oluşuyor: “Gökhan Menekşe, Şeref Özer, Ömer Altunhan, Ali Menekşe, Hüseyin Dirican, Vahap Karaaslan, Okan Kaya.”

“SPORUN GELİŞİMİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Malatya Su Sporları Kulübü’nün yeni başkanı Ali Çetinkaya, görevin kendilerine verilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Çetinkaya, okul yıllarında çeşitli spor branşlarıyla uğraştığını ifade ederek, yaşamının her döneminde sporun içerisinde olduğunu, olmaya da devam edeceğini belirtti.

Çocuğunun spor yaptığını dile getiren Çetinkaya, “Bende bir sporcu babasıyım. Küçük kızım yüzücü. Sadece şahsım olarak değil aile olarak da sporun içerisindeyiz” diye konuştu. 

Çetinkaya, Malatya Su Sporları’nı iyi yerlere getirmeyi amaçladıklarını kaydederek, “Görevini üstlendiğim Malatya Su Sporları olarak gelecek nesillerimize faydalı olabilmek için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Elimizdeki bütün imkanları değerlendirip, faaliyetler yaparak sporun ve sporcunun gelişi için elimizden gelen bütün fedakarlığı göstereceğiz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız