SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Matbaacılar Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2017-04-28 18:52:59
Matbaacılar Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da aktif faaliyet gösteren Matbaa Basın Kağıt Reklam ve Sanayiciler Derneği kongresini yaparak yeni yönetimini belirledi.

MAFSAD toplantı Salonunda yapılan olağan genel kurul sonucu mevcut başkan Hasan Basri Orhan’ın güven tazeledi.

Kongresi sonrası tebrikleri kabul eden Orhan yaptığı açıklamada, “Çok değerli meslektaşlarım bu gün burada seçimden çok sorunlarımızı dile getirmek ve sonuca gitmek için büyük bir çaba içerisindeyiz. Meslek olarak zor ve aynı zamanda emek verilen, büyük sıkıntılarla mücadele eden bir alanda çalışıyoruz. Bu zorluk ve sıkıntıları burada bulunan tüm meslektaşlarım yaşıyor. Amacımız bu sorunları gidermek ve gündeme getirmek için çaba sarf etmektir. Dünya hızla gelişip değişiyor. Teknolojik olarak bir çoğumuz maddi imkansızlıklardan dolayı bu hıza yetişemiyoruz. Bütün olumsuzluklara rağmen Malatya'mızda iyi imkanlara sahip matbalarımızda var. En büyük sorunlardan biri de şehrimizin işlerinin bir çoğu il dışına gitmekte. Böyle olunca da ekonomik olarak büyük kayıplar yaşıyoruz. Bizler kira, vergi, eleman parası vermemize rağmen bir türlü korsan matbaacılığı önleyemedik. En çok birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuz bir noktadayız. Hepimiz aynı gemideyiz, ona göre sağlıklı düşünmeliyiz. Bizler de sonuçta insanız, insanların olduğu yerde sorun ve problemler vardır. Bu sorunları hep beraber nasıl gideririz diye çaba sarf etmeliyiz. Bizlerin de mutlaka eksik olduğu yönler vardır. Zaman zaman eleştirileriniz olacaktır. Yapıcı eleştirilerinizi, hatalarımızı gidermek adına önemseyeceğiz. Ben ve yönetim kurulum adına kongremize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder, iyi çalışmalar ve bol kazançlar dilerim” dedi.

Matbaa Basın Kağıt Reklam ve Sanayiciler Derneği’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Hasan Basri Orhan, Caner Kılıç, Ejder Akdağ, Bülent Yılmaz, Cumali Yaylacı, Halit Keskin, Ali Altunok, Lütfi Bulut, Akif Çelik."

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • s.o.f. (6 yıl önce)
    Basri ustamıza hayırlı olsun başarılı olacağından şüphemiz yok ,
    0
    0
    Yanıtla