SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Matematiksel Olarak Daha Rahatlamadık"

0
Güncellendi - 2016-04-06 02:36:19
A- A+ PAYLAŞ

  • AYMS Teknik Direktörü Buz, değerlendirme yaptı, Sadık'ın Fatih Terim tarafından milli takım için takip edilip edilmediği konusundaki soruyu yanıtladı.

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, Balıkesirspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Buz, "Bizim için gerçekten çok önemli bir müsabakaydı. Özellikle sonuç olarak iyiydik. Oyunsal olarak daha iyi olabilirdik ancak 3 puan almak çok önemliydi. Ligde 34 puan yaptık. Matematiksel olarak daha rahatlamadık. 40 puanı aştığımız zaman rahatlamış olacağız. Ancak tabi ki avantaj sağladık" dedi.

"LİGDE KALICI OLMAK İSTİYORUZ"

Buz, ligin 28. haftasında Şanlıurfaspor'u konuk edeceklerini ve önemli bir maç oynayacaklarını kaydederek, "Bu hafta Şanlıurfaspor ile önemli bir karşılaşma oynayacağız. O maça konsantre olmak durumundayız. İçeride oynayacağımız Şanlıurfaspor karşılaşmasını kazandıktan sonra daha da rahatlamış olacağız. Şuanda onun çalışmaları içerisindeyiz" diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu, önlerine maç maç baktıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Öncelikle bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Tamamen matematiksel olarak ligde kalmak istiyoruz. Önümüzde 7 müsabaka var. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Maç maç gidiyoruz. O yüzden kolay bir müsabaka olmayacaktır. Şanlıurfaspor'a karşı ciddi bir müsabaka oynayacağız. Çünkü onlarda alttan kopmak isteyecekler. O yüzden önce Şanlıurfaspor maçını düşüneceğiz."

"KAALE ALMAMAK GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ YOK"

Ligde kalan haftalarda zorlu maçlar oynayacaklarını ifade eden Buz, "Şanlıurfaspor'da, Kayseri Erciyesspor'da iyi takım. Şanlıurfaspor iyi transferler yaptı. Devre arasında neredeyse komple takımı değiştirdiler. Çok ciddi bir rakip. Kayseri Erciyesspor'a baktığınız zaman onlarda ciddi bir rakip. Deplasmanda Adana Demirspor'u yenebiliyorlar. Onlarında güçleri belli. O yüzden burada diğer takımları kaale almamak gibi bir lüksümüz yok" dedi.

Buz, ligde alt sıralarda yer alan takımların aldıkları sonuçlara göre barajın düştüğüne dikkat çekerek, "Alt sıralardaki takımların birbirleriyle berabere kalmaları nedeniyle barajı da biraz düşürüyor. Şimdi 7 maçtan hesapladığınız zaman 4 maçı kazansalar, o da 12 puan yapar. Tabi o da 37 puan yapar. Baraj giderek düşüyor. Bu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimizi yapıyoruz. Hesaplara falan bakmıyoruz. Hesap sahadadır ve kendi yaptığımız işle alakalıdır" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • eyyup (7 yıl önce)
    göztepe triliyonları harcadı bizimle aynı puanda demek bu iş çok para harcamakla olmuyor
    0
    0
    Yanıtla