SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MATHAP'dan 'Hoş Geldiniz' Ziyareti

0
Güncellendi - 2018-11-18 02:24:07
MATHAP'dan 'Hoş Geldiniz' Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu (MATHAP), Malatya Valiliği görevine atanan Aydın Baruş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MATHAP Başkanı İhsan Akın ve beraberindeki platform üyeleri, oda, birlik ve dernek başkanları, teknik üyeler, öğretim üyeleri, ilçe temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Valiliğine atana Aydın Baruş’u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette çalışmalar hakkında bilgiler veren Platform Başkanı Akın, Malatya’da tarım ve hayvancılığın gelişmesi noktasında ellerinden gelen tüm çalışmaları yapacaklarını aktardı.

Malatya Valisi Aydın Baruş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tarım ve hayvancılık ile ilgili, platform üyelerinden kapsamlı bilgiler aldı. Baruş, Malatya’da tarım ve hayvancılığının gelişmesi noktasında koordineli çalışacaklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda Tarım ve Hayvancılık Platformu Başkanı İhsan Akın, Vali Baruş’a Platform adına koyun yününden yapılmış olan keçe (kepenek)in minyatür tablosunu hediye etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız