SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MATHAP'tan Şehitlik Ziyareti

0
Güncellendi - 2017-01-13 20:36:12
MATHAP'tan Şehitlik Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu (MATHAP), Şehir Mezarlığındaki Garnizon Şehitliği’ni ziyaret etti. Şehitlerin mezarlarına beyaz ve kırmızı karanfil bırakan platform üyeleri, dua etti.

Ziyaret Kuran-I Kerim tilavetiyle başladı. Şehitler için dua eden platform üyeleri, daha sonra şehitlerin mezarlarına karanfil bırakarak, dua etti.

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu Başkanı İhsan Akın, şehitlik ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, “Şimdiye kadar ülkemizde ilimizde vatan toprağı bölünmesin diye, görevli olduğu alanda şehit olan, tüm kolluk kuvvetleri, görevli olanlara, vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet dilemek, dua etmek, karanfil bırakarak anmak, anlamak ve anlatmak için bu ziyareti gerçekleştirdik. Tarım ve Hayvancılık Platformu üyelerimiz yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerimiz, ilçe temsilcisi ve örnek yetiştiricilerimiz ile buradayız” dedi.

Akın, terör örgütleriyle sonuna kadar mücadele edeceklerini belirterek, şunları söyledi: “15 Temmuz hain FETÖ terör örgütü darbe girişimi ve sonrası tüm terör örgütleri ile mücadele eden başta vatansever halkımıza, kolluk kuvvetlerimize, hükümetimize ve ilk defa halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yürüttükleri bu zorlu mücadeleden dolayı teşekkür ediyoruz. Yapılan mücadeleyi canı gönülde destekliyoruz. Dün olduğu gibi bugünde haçlı zihniyeti Siyonist, bölme parçalama oyunlarını bozmak için, birlik ve beraberliğimiz için, devletimizin tüm terör örgütleri ile yaptığı, yapacağı tüm mücadelelerin sonuna kadar arkasında ve yanındayız.”

15 Temmuz’da milletin bir kahramanlık destanı yazdığını ifade eden Akın, “15 Temmuz’da Türkiye Cumhuriyeti Devletine, necip milletine uçaklarla, tanklarla, bombalarla saldırdılar. İçimizde olup yardım, yataklık yapan hainlerle yapamadıklarını, iç savaş çığırtkanlığı yaparak, kargaşa çıkararak, korku yaratarak, taşeronlar kullanarak, ekonomik savaş açarak, ‘şucu bucu’ diyerek yapmaya çalışanlara sivil toplum örgütü olarak, yetiştirici olarak üretici olarak çiftçi olarak asla fırsat vermeyeceğiz. Yalnız bunu lafla sözle değil, platformlarda şov yaprak değil, vatandaş olarak, STK olarak, kurum kuruluş olarak, devletimize sözde değil, özde destek vererek, hem canımızla hem de malımızla,  yanlarında olmalıyız olacağız. Her şeyi devletten beklemek yerine, herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Bizler Tüm fedakarlık içinde elimizi hatta bedenimizi taşın altına koymaya hazırız.

15 Temmuz öncesi ve sonrası şehit ve gazi olan tüm vatan evlatlarımızdan Allah razı olsun, şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Onlar hiçbir gelecek kaygısı gütmeden dünyada en değerli olan canlarını feda ettiler. Bizler neden kaygılıyız ki kaygı duymamız gereken tek şey; büyük ülkemizin bekası, bayrağımız, ezanımız, devletimiz, vazgeçilmez mukaddes vatanımız ve her karışı kanla sulanmış topraklarımızdır” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız