SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mazbatasını Aldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, mazbatasını aldı.

Adliye Sarayı'nda 1. Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim İbrahim Sağır'dan mazbatasını alan AKP'den kazanan Çakır, burada yaptığı konuşmada, “Biz halkımızın bizlere vermiş olduğu güvene layık olabilmek için çalışacağız. Bugün mazbatamızı hep birlikte gelerek, aldık. İnşallah yarın 11:00'da Malatya Belediyesi'nde sade bir tören ile devir-teslim töreni yapacağız. Bize destek olan olmayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Malatya'ya en güzel hizmetleri yapacağız. Yarın yapılacak törene vatandaşlarımızda katılabilir. Amacımız Malatya halkına en güzel hizmetleri sunmaktır. Malatya'mızı yaşanabilir bir şehir haline getirmek için bundan sonrada vatandaşlarımızın desteklerine ihtiyacımız olacak.

Katılımcı bir yönetim anlayışıyla Malatya'nın tüm dinamikleriyle, halkımıza kulak vererek, sorunların üstesinden geleceğiz. Malatya'nın sorunlarını çözmek için projelerimizi ortaya koyarak, hızlı bir şekilde hizmete başlayacağız. Allah bu seçimi ülkemiz için hayırlı etsin. Ben emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

1. Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim İbrahim Sağır da, seçimin herhangi bir olay olmadan sonuçlanması nedeniyle duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Malatya'mız büyük bir il. Büyük ilimize başkan seçilen Ahmet Bey'i kutluyorum. Biz yargı mensupları tarafsız ve en güzel şekilde bu seçimi gerçekleştirmeye çalıştık. Herhangi bir sıkıntıda doğmadı. Bundan sonra başta sayın başkanımız, il genel ve belediye meclisi üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Sayın Başkanımız Malatya'nın sorunlarını iyi biliyor. Bizler de Başkanımız ne kadar güzel hizmet ederse, o kadar memnun kalacağız” diye konuştu.

Daha sonra 1. Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı İbrahim Sağır, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a mazbatasını teslim etti. Büyük bir kalabalık ile mazbatasını teslim alan Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca, İl Başkanı Mustafa Şahin, merkez ilçe başkanı Celal Ekici ve partililer toplu fotoğraf çektirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız