SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mazimize Sahip Çıktık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:55:01
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan oldu.

AKP Malatya Kadın Kolları, 4. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Malatya Büyükşehir Belediye Konferans Salonu'nda yapılan genel kurulda Emine Akkurt milletvekili aday adayı olduğu için başkanlığa aday olmadı. Genel Kurul'da tek liste halinde seçime giren Aynur Oğuzhan, AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı oldu. 

AKP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ülker Can'ın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda İnönü Üniversitesi İşletme Bölümü Yüksek Lisans Öğrencisi Somalili Omar İsmail Abdilahi, Akçadağ İlçesi'nde düşen uçaklarda şehit olan pilotlar için aşır okuyarak, dua etti. 

Genel kurulda konuşan  AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kadınların siyasette önemli bir rol üstlendiklerine dikkat çekti.

ÜLKE MESELESİ, SİYASET MALZEMESİ YAPILAMAZ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Süleyman Şah Türbesi'nin siyasi malzeme yapılmaması gerektiğini ifade ederek, "Ülke meselesi asla siyaset malzemesi yapılamaz" dedi. 

Partisinin Kadın Kolları Olağan Genel Kuruluna Katılan Çalık, "Süleyman Şah Türbesi, muhalefetin ağzına pelesenk ettiği bir konu. Biz, mazimize hep sahip çıktık. Tarihimize ve medeniyetlerimize sahip çıktık. AK Parti, tarihine ve medeniyetine sahip çıkan yegane partidir. Ve bilin ki Süleyman Şah Türbesi muhalefetin genel başkanlarının, muhalefet milletvekillerinin diline dolayacağı bir konu değildir" şeklinde konuştu. 

Çalık, yer değişikliğini uluslararası güçlerin fark ettiğini belirterek, "Süleyman Şah Türbesi'nin nakliyle ilgili olan konu, ülke meselesidir. Hiçbir siyasi parti, bunu siyasi malzeme olarak kullanamaz. Süleyman Şah Türbesi 2 kez nakil edilmiş, yer değişikliği yapılmıştır. Bugün yapılan yer değişikliği de, uluslararası güçler bunu fark ediyor. 'Tereyağından kıl çekercesine bir operasyon yapıldı' deniliyor. İşte o tereyağından kıl çekercesine yapılan operasyonla biz Suriye sınırları içerisinde , kendi topraklarımızın üzerine atalarımızı ve Süleyman Şah'ın Türbesini oraya yerleştiriyoruz. İnşallah birkaç gün içerisinde de bitecektir" diye konuştu. 

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, geçmişi hatırlayıp, geleceğe umutla bakmak üzere gayret etmek durumunda olduklarını kaydetti. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, bir davayı sahiplendiklerini ve teşkilat mensuplarıyla birlikte davayı en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. Yerel yönetimler olarak üzerilerine düşen farklı sorumlulukların olduğunu dile getiren Çakır, "Malatya'da yaşayan herkese karşı, bize duyulan görev ve verilen görevi layıkıyla yapabilmek içinde, AK Parti'nin ortaya koymuş olduğu yerel vizyona uygun şekilde çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz" dedi. 

AKP Malatya Kadın Kolları eski Başkanı Emine Akkurt ise, ne hesabını veremeyeceği gününün ne de vicdan azabı duyduğu tek gününün olmadığını söyledi.

AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan da, Akkurt'tan devraldığı görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız