SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mazlumder'den Miting

A- A+ PAYLAŞ
 
Füze Kalkanı'nın kurulmaması için Mazlumder'in organizesi ile miting düzenlenecek. Füze Kalkanı için Radar Üssü'ne Hayır Mitingi"nin 23 Ekim Pazar günü yapılacağı öğrenildi. 
 
Mazlumder Malatya Şubesi Başkanı Kadir Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ülkemiz, batının ısmarlama tehdit algısıyla dev bir savaş üssüne dönüştürülmekte ve bu algıya dayalı olarak Malatya'da kurulan radar üslerinden dolayı hedef haline getirilmektedir. Uydurdukları bir yalanla tüm dünyayı aldatarak 2003 yılında Irak'a üşüşen akbabalara şimdi inanmak için hiçbir neden yok. Türkiye'nin vatandaşları uluslararası sularda bölgenin tek nükleer güç sahibi tarafından vahşice katledilirken, ittifak sorumluluğu gereği saldırganı durdurmayı hatırına getirmeyen NATO, şimdi ne oldu da Türkiye'den hayali bir saldırı için ittifak sorumluluğu istemektedir. ABD Savunma Bakanı Panetta'nın itiraflarıyla, Türkiye'ye katillerinin bekçiliği yaptırılmak istenmektedir. Bu bekçiliğe karşı çıkmak için Malatya'da 23 Ekim Pazar günü saat 11.00'de Yeni Cami Meydanı'nda birlikte tepki vermeye ve tarihe not düşmeye davet ediyorum."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız