SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mazot Hırsızlığı Şüphelisi Tutuklandı

0
Güncellendi - 2019-09-22 22:15:11
Mazot Hırsızlığı Şüphelisi Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir iş makinesinden mazot çaldığı tespit edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz Ağustos ayında Battalgazi ilçesine bağlı Beydağı Mahallesinde bir kepçenin yakıt deposundan yaklaşık 250 litre mazot çalındı. İş makinesinin sahibinin durumu jandarmaya bildirmesi ile birlikte olayla ilgili inceleme başlatan jandarma ekipleri, yaptıkları soruşturmada şüpheli şahsın kimliğini tespit etti.

Önceki gün gerçekleştirilen operasyon ile gözaltına alınan şüpheli şahıs sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanan şüpheli, işlemlerinin ardından Malatya E Tipi Cezaevine gönderildi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız