SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mba Gamsız mı Davranıyor?"

0
Güncellendi - 2016-11-30 04:11:41
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da yabancı oyuncuların kaptanlığını yapan Sunday Mba, Giresunspor maçında ilk 11’de yer almadı.

Maçın 89’ncu dakikasında oyuna giren Mba, maçın son saniyesinde Giresunspor’un kalecisi Eser ile karşı karşıya kaldı ancak mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı.

Giresunspor maçında yedek soyunan ve mutlak gol pozisyonundan yararlanamayan Sunday Mba ile ilgili İrfan Buz’a, ‘Mba gamsız mı davranıyor?’ sorusu yöneltildi.

Teknik direktör İrfan Buz, “Hayır, onun yapısı öyle. Gamsızlıktan ziyade iyi çıktı ve adamını çok iyi ekarte etti” dedi.

Amutu ve Eren’le biraz daha baskı kurarak golleri bulma açısından 4-4-2 stratejisini denediklerini kaydeden Buz, “Eren ve Amutu hem süratli hem de aralara giren futbolcular. 4-4-2 şeklinde basar gider, kanatlardan ve ileride de pozisyon buluruz diye düşüncemiz vardı. Son müsabakada Mba’nın performansından çok memnun değildim. O yüzden oynamadı. Seçimimi böyle kullandım. Mba oyuna girdikten sonra yaratıcılığı çok iyiydi. Topla birkaç metre daha gitmiş olsaydı Dialiba boştu ya da daha düzgün vurmuş olsaydı hepimizi havaya uçururdu. Ama maalesef olmadı ve 26 puanla devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

yms

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Beko Bornova (7 yıl önce)
    Oyuncularımız her şeye rağmen yinede iyiler,Eleştirilerimiz olacak uyaracağız biz yinede bağrımıza basalım uzun bir yoldayız illaki her oyuncu düşüşler olacak önemli olan bunu fazla ileriye götürmemek.
    0
    0
    Yanıtla
  • YORGUN (7 yıl önce)
    Mba bencil davranmayıp pas verebilseydi kendisinede tüm malatyalılara 3 puan hediye edebilirdi .GÖKTUĞ kardeşimin yorumlarına katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ ALTUNKAYA (7 yıl önce)YORGUN isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın YORGUN, Teşekkür ediyorum ve en kâlbî saygılarımı sunuyorum size.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ ALTUNKAYA (7 yıl önce)
    Sadece Mba değil Murat Akça da disiplinsizdi; Murat Akça'nın bebeği olmuş, Allah bağışlasın, Mba'nın ise o gün doğum yıl dönümüymüş, nice senelere. İyi de profesyonellikte duyguya yer yoktur, mantık ön planda olmalıdır. Duygu, sadece ve sadece fair-play noktasında devreye girmelidir, tıpkı Sinan Özkan'ın duygulu davranıp rakip takımın iki oyuncusu yerdeyken atağımızı kesip topu dışarı atarak fair-play örneği sergilediği gibi. Takımımıza güveniyorum sonuna kadar, şampiyonluk hedefinde "hep destek, tam destek" yanınızdayız Yeni Malatyaspor. Başarılar İrfan Hocam ve ekibi, başarılar her biri birbirinden kıymetli oyuncularımız. Ankara'dan selâmlar ve sevgiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    keşke irfan hoca mba yı daha önce sahaya soksaydı..kesin maçı alırdık...mba o pozisyonda biraz bencilce hareket etti..doğum günüydü..golü atıp kendine hediye etmeyi düşündü herhalde...
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    Malesef bizi çıldırttı Mba'da Yetenek yok ama baskı ve mücadelesine diyecek yok
    0
    0
    Yanıtla