SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB 2. Yarıya Galibiyetle Başladı

0
Güncellendi - 2019-01-06 17:45:12
MBB 2. Yarıya Galibiyetle Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek, ikinci yarıya galibiyetle başladı.

Grup’ta ikinci yarının ilk maçında Malatya Büyükşehir Belediyespor, Merkez Spor Salonu’nda Hatay Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti.

Müsabakanın ilk seti çekişmeli başladı. İki takımın karşılıklı sayı ürettiği birinci sette heyecan son ana kadar devam etti. Seti, 28-26 üstün tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, müsabakada 1-0 öne geçen taraf oldu.

Müsabakanın ikinci setinde de çekişme ve heyecan devam etti. İki takım hücumda sayı üretirken, Malatya Büyükşehir Belediyespor, son bölümde hücumda daha iyi işler yapan taraf oldu ve seti 26-24 kazanarak, durumu 2-0’a getirdi.

Üçüncü sette Hatay Büyükşehir Belediyespor daha etkili olan taraftı. İlk iki setin ardından üçüncü sette Malatya Büyükşehir Belediyespor istediğini yapamadı. Seti, 25-17 üstün tamamlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, müsabakada durumu 2-1’e getirdi.

Müsabakanın dördüncü setinde daha iyi olan taraf Hatay Büyükşehir Belediyespor idi. Üçüncü sette olduğu gibi dördüncü sette de hücumda iyi işler yapan Hatay Büyükşehir Belediyespor, seti 25-16 üstün tamamlayarak, durumu 2-2’ye getirdi.

Müsabakada sonucu final seti belirledi. Her iki takımda maçı kazanmak için final periyodunda varını yoğunu ortaya koydu. İki takımın karşılıklı sayılar bulduğu müsabakanın final setini 16-14 kazanan Malatya Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan 3-2 üstün ayrıldı ve ikinci yarıya galibiyetle başlamış oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız