SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Gurur Hepimizin, Herkesin"

0
Güncellendi - 2020-03-17 02:02:54
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol 1. Ligine yükselen Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı oyuncu ve yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Voleybol 1. Ligine yükselen Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı oyuncularına tek tek tebriklerini sundu ve başarılarından dolayı kutladı. Gürkan, “Bu gurur hepimizin, bu gurur herkesin.” dedi.

Başkan Gürkan; “Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, Eskişehir'de düzenlenen, Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler Final müsabakasında Adıyaman Gölbaşı Lisesini 3-1 yenerek 1. Lige çıkmıştır. Ben öncelikle takımın teknik ekibini, yöneticileri ve oyuncularını tebrik ediyorum. Zorlu bir mücadele sonrası başarı ve başarının 1. Ligle ve kupa ile taçlandırılması, bizlere bu onuru yaşatan Malatya Büyükşehir Belediye Voleybol Takımımızı kutluyorum ve tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum.

Temennimiz ve dileğimiz, 1. Ligde gösterecekleri performansla süper lig diye tabir ettiğimiz Efeler Ligine çıkmaları ve orada da Malatya’mızı en güzel şekilde Malatya’mızı temsil etmelerini diliyorum. Tekrardan yöneticileri ve oyuncularımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Gürkan, Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı oyuncularını başarılarından dolayı altın ile ödüllendirdi.

Program sonrası, Büyükşehir Belediyespor Voleybol oyuncuları ile Başkan Gürkan günün anısına selfie çekimi gerçekleştirdiler.

Bu arada, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret eden, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve İl Başkanı Mesut Samanlı, Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımının 1.Lige çıkmasından dolayı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı tebrik ederek, desteklerini sundular.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ. (4 yıl önce)
    Emeği geçen herkesten , ALLAH Bin Kere Razı olsun, Maltyamızda spora ,dolayısıla Malatyamıza hizmet eden herkese sonsuz teşekkürler, Yolunuz açık olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Haberde Belediye başkanı Gürkandan MHP milletvekiline ve İl başkanına kadar herkesin adı geçiyor ama bu takımı onca emek ve zahmet verip Şampiyon yaparak 1.Lige çıkaran Başkan Mahmut Cücemenden neden hiç bahsedilmiyor? Başrolde olan Mahmut Cücemen ama her ne hikmetse onun adı bile geçmiyor? Bu nasıl bir haberciliktir? Bu nasıl ayırımcılıktır çok ayıp çok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Taksici Veli (4 yıl önce)
    Planlı ve kısıtlı bir bütçeyle avrupa çapında bir takim kurulsun bari burada yüzümüz gülsün.
    0
    0
    Yanıtla