SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB Giresun'da Mağlup Oldu

0
Güncellendi - 2018-11-18 02:02:23
MBB Giresun'da Mağlup Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Bulancak Belediye Beton Spor’a 3-1 mağlup oldu.

Voleybol Erkekler 1.Ligi B Grubu’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin sekizinci haftasında deplasmanda Giresun ekibi Bulancak Belediye Beton Spor ile karşı karşıya geldi. Baş hakem Adem Türkmen ile yardımcı hakem Sema Kayıkçı’nın yönettiği müsabaka Giresun 19 Eylül Spor Salonu’nda oynandı. Bulancak Belediye Beton Spor, müsabakayı 3-1 kazandı.

Birinci sete iyi başlayan Bulancak Belediye Beton Spor, 25-18’lik üstünlük sağlayarak müsabakada 1-0 öne geçti. İkinci sette de üstünlüğü elden bırakmayan Giresun ekibi, seti 25-18 önde tamamlayarak, durumu 2-0’a getirdi.

Müsabakanın üçüncü setinde toparlanan Malatya Büyükşehir Belediyespor, baştan sona üstün oynadığı seti 25-15 üstün tamamlayarak, durumu 2-1’e getirdi ve umutlandı.

Dördüncü set büyük bir çekişmeye sahne olurken, Bulancak Belediye Beton Spor, seti 25-21 üstün tamamladı ve müsabakayı 3-1 kazandı.

Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Sözcü (5 yıl önce)
    Gelen giden fark atıyor kadrosu çok yetersiz
    0
    0
    Yanıtla