SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB, Haftayı 5. Sırada Geçti

0
Güncellendi - 2020-12-01 03:26:29
MBB, Haftayı 5. Sırada Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, haftayı 15 puanla beşinci sırada tamamladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, grupta sekizinci haftada deplasmanda lider Cizre Belediye’ye 25-16, 25-21 ve 25-22’lik setlerle 3-0 mağlup oldu.

Grup’ta 2 maçı eksik olan ve şuana kadar oynadığı 6 müsabakada 4 galibiyet, 2’de mağlubiyet yaşayan turuncu yeşilliler, haftayı 12 puanla beşinci sırada tamamladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda sekizinci haftada oynanan müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle:

Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor-Asur Gençlik: 3-0

Hatay Büyükşehir Belediyespor-Ünsal Group Şiran Akademi: 3-0

Akkuş Belediye-Yeni Kızıltepespor: 3-0

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor-Dinamik Gençlik: 3-1

Cizre Belediye-Malatya Büyükşehir Belediyespor: 3-0

Grup’ta sekizinci hafta sonunda oynadığı 7 müsabakayı da kazanan Cizre Belediye, 20 puanla zirvedeki yerini korudu. 8 maçta 7 galibiyet, 1’de mağlubiyet yaşayan Hatay Büyükşehir Belediyespor ise 20 puanla ikinci sırada yer aldı. B Grubu’nda 13’er puanlı takımlardan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor üçüncü, Niksar Belediye ise dördüncü sırada bulunuyor.

Grup’ta 12 puanlı Malatya Büyükşehir Belediyespor beşinci sırada, 11 puanlı Yeni Kızıltepespor altıncı sırada, 10 puanlı Akkuş Belediye ise yedinci sırada yer aldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda 9.hafta maçlarının programı ise şöyle:

6 Aralık Pazar

12.00 Cizre Belediye-Hatay Büyükşehir Belediyespor (Şırnak-Cizre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu)

13.00 Niksar Belediye-Akkuş Belediye (Tokat-Niksar Spor Salonu)

13.00 Ünsal Group Şiran Akademi-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor (Gümüşhane-Şiran Spor Salonu)

14.00 Asur Gençlik-TÜRŞAD (Diyarbakır-Şehit Halit Gürsel Spor Salonu)

14.00 Malatya Büyükşehir Belediyespor-Yeni Kızıltepespor (Malatya-Merkez Spor Salonu)

14.00 Dinamik Gençlik-Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor (Mardin-Kızıltepe Atatürk Spor Salonu)

Grup’ta iki maçı eksik olan Malatya Büyükşehir Belediyespor, 6.haftanın erteleme maçında Gümüşhane ekibi Ünsal Group Şiran Akademi ile 2 Aralık’ta deplasmanda karşı karşıya gelecek. Müsabaka, 2 Aralık Çarşamba günü 13.00’da Gümüşhane Şiran Spor Salonu’nda oynanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız