SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB Haftayı Galibiyetle Tamamladı

0
Güncellendi - 2020-02-05 03:51:17
MBB Haftayı Galibiyetle Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Lig 4.Grup’ta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Erkek Takımı, 12.haftada deplasmanda Adıyaman İlim Kültür takımını 3-0 mağlup etti. Bir maçı eksik olan turuncu yeşilliler, 25 puanla dördüncü sırada yer alıyor. 

24 Ocak’ta Elazığ’ın Sivrice ilçesinde yaşanan Malatya’da da can kayıpları ile büyük hasara neden olan deprem nedeniyle 11.haftada evinde Erzin Yeşilkentspor ile oynaması gereken müsabaka ertelenen Malatya Büyükşehir Belediyespor, 12.haftada Adıyaman İlim Kültür takımı ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Turuncu yeşilliler, Adıyaman Yeni Mahalle Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı 17-25, 11-25 ve 21-25’lik setlerle 3-0 üstün tamamladı. 

Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Erkek Takımı, grupta 13.haftada evinde Adıyaman Gölbaşı Lisesi ile karşılaşacak. Müsabaka, 9 Şubat Pazar günü 14.00’da Merkez Spor Salonu’nda oynanacak. 

Sezonun ilk yarısında Adıyaman’da oynanan müsabakayı Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Erkek Takımı, 3-0 kazanmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız