SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB, Kendi Sahasında Kayıp

0
Güncellendi - 2020-12-20 21:03:12
MBB, Kendi Sahasında Kayıp
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor, evinde Tokat ekibi Niksar Belediye’ye 3-1 mağlup oldu.

Grup’ta 11.haftada Malatya Büyükşehir Belediyespor, evinde Niksar Belediye’yi konuk etti. Malatya Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı başhakem Fatih Yayla ile yardımcı hakem Bektaş Kalender yönetti.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, müsabakanın birinci setini 25-16 üstün tamamladı ve müsabakada 1-0 öne geçti. Müsabakanın ikinci setini 21-25 önde tamamlayan Niksar Belediye skoru 1-1’e getirdi. Üçüncü sette de iyi bir performans ortaya koyan Niksar Belediye, seti 16-25 üstün tamamladı ve skoru 2-1’e getirdi. Dördüncü seti 19-25 üstün tamamlayan Niksar Belediye, müsabakayı 1-3 kazandı.

Müsabakanın birinci setine iyi başlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, 8-3’lük bir üstünlük sağladı. Teknik molaya 12-6 üstün giden Malatya Büyükşehir Belediyespor, teknik mola dönüşünde de hız kesmedi ve farkı 8 sayıya kadar çıkarttı  (16-8). Niksar Belediye farkı eritmek istese de kalan bölümde başarılı olamadı ve Malatya Büyükşehir Belediyespor, birinci seti 25-16 kazanarak, müsabakada 1-0 öne geçti.

Müsabakanın ikinci setinde ilk bölümde iki takımda karşılıklı sayılar üretti. Sonrasında üst üste sayılar bulan Malatya Büyükşehir Belediyespor, skoru 6-3’e getirdi. Niksar Belediye skoru 6-5’e getirse de hücumda daha iyi olan Malatya Büyükşehir Belediyespor üstünlüğü bırakmadı (10-7). Teknik mola öncesi Niksar Belediye skoru 10-10’a getirdi ancak teknik molaya 12-11 üstün giden taraf Malatya Büyükşehir Belediyespor oldu.

Teknik mola dönüşünde de sayılar bulan Malatya Büyükşehir Belediyespor, skoru 15-11’e getirdi. Malatya Büyükşehir Belediyespor’un üst üste bulduğu sayılar sonrası mola alan Tokat ekibi mola dönüşü üst üste 4 sayı buldu ve müsabakada skor 15-15’e geldi. İkinci sette iki kez geriden gelen Niksar Belediye 17-18 öne geçmeyi başardı. Oyun son bölümünde 20-23 üstünlük sağlayan Niksar Belediye, seti 21-25 üstün tamamladı ve müsabakada durum 1-1’e geldi.

Müsabakanın üçüncü setinde de ilk bölümde takımlar karşılıklı sayılar üretti (6-6). Sonrasında eşitliği bozan Niksar Belediye durumu 6-8’e getirdi. İlk bölümde farkı 4’e kadar (7-11) çıkaran Niksar Belediye, teknik molaya 7-12 üstün gitti. Hücumda iyi işler yapan ve üst üste sayılar üreten Tokat ekibi, teknik mola dönüşünde de hız kesmedi (7-13). Oyunun ikinci bölümünde de üstünlüğü bırakmayan ve farkı açan Niksar Belediye, durumu 20-11’e getirdi. Malatya Yeşilyurt Belediyespor farkı eritmeye çalışsa da başarılı olamadı ve Niksar Belediye, seti 16-25 üstün tamamlayarak, müsabakada 2-1 öne geçti.

Müsabakada dördüncü set oldukça çekişmeli başladı. İki takımın karşılıklı sayılar ürettiği ilk bölüm 3-3’lük eşitlikle geçildi. Eşitliği bozan Niksar Belediye, hücumda iyi işler yaptı ve skoru 3-6’ya getirdi. Malatya Büyükşehir Belediyespor farkı ikiye kadar düşürse de (8-10) teknik molaya üstün giden taraf 8-12 ile Niksar Belediye oldu. Teknik moladan Malatya Büyükşehir Belediyespor sayılarla döndü (10-12). Dördüncü setin son bölümüne 15-20 üstün giren Niksar Belediye, Malatya Büyükşehir Belediyespor’un farkı eritmesine izin vermedi. Tokat ekibi, son bölüme 18-23 üstün girerken, seti 19-25 üstün tamamladı ve müsabakayı 1-3 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız