SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB Voleybolda Havlu Attı

0
Güncellendi - 2019-02-18 20:00:56
MBB Voleybolda Havlu Attı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu ekiplerinden Malatya Büyükşehir Belediyespor, Bulancak Belediyesi Beton Spor’a 3-0 mağlup oldu ve lige havlu attı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin 21’inci haftasında evinde Bulancak Belediyesi Beton Spor’u konuk etti.

Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın birinci seti çekişmeli geçti. Bulancak Belediyesi Beton Spor, çekişmeli geçen seti 25-22 üstün tamamlayarak, müsabakada 1-0 öne geçen taraf oldu.

İkinci sette de çekişme sürdü ancak hücumda daha iyi olan Bulancak Belediyesi Beton Spor, seti 25-20 üstün tamamlayarak, müsabakada durumu 2-0’a getirdi.

Müsabakanın üçüncü setinde Malatya Büyükşehir Belediyespor oyuna tutunmak adına varını yoğunu ortaya koydu. Çekişmeli ve heyecanlı geçen seti, 25-22 üstün tamamlayan Bulancak Belediyesi Beton Spor, salondan 3-0 üstün ayrıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız