SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybolda MBB Yeniden 1. Lige Yükseldi

0
Güncellendi - 2020-03-15 16:49:48
Voleybolda MBB Yeniden 1. Lige Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi’nde mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, final müsabakalarında aldığı 2 galibiyetle yeniden 1.Lig’e yükseldi.

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Lig’de normal sezonu üçüncü sırada tamamlayarak, Play-off’a kalan Malatya Büyükşehir Belediyespor, Play-off grubunda başarılı oldu ve finale kaldı.

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Lig’de mücadele ettiği 4.Grup’ta normal sezonu üçüncü tamamlayarak Play-off biletini alan Malatya Büyükşehir Belediyespor, grubunda oynadığı ilk müsabakada İstanbul Yeniköy’ü 26-24,22-25, 20-25 ve 24-26’lık setlerle 3-1 mağlup etti. Yarı finalde ikinci maçında Mardin 47 Mavi Spor’u 25-21, 25-10 ve 25-112lik setlerle 3-0 mağlup eden turuncu yeşilliler, son müsabakada Hakkari Sportif Faaliyetler takımını 17-25, 22-25, 25-17 ve 20-25’lik setlerle 3-1 mağlup etti.

Yarı finalde A Grubu’nda oynadığı 3 müsabakayı kazanan ve 9 puanla zirvede yer alan Malatya temsilcisi namağlup adını Eskişehir’deki final grubuna yazdırdı.

Finalde A Grubu’nda yer alan Malatya temsilcisi, ilk maçında Erzin Yeşilkentspor’a 27-29, 19-25, 25-15 ve 25-27’lik setlerle 3-1 mağlup oldu. Turuncu yeşilliler, ikinci maçında ise TÜRŞAD’ı 20-25, 23-25, 25-23, 25-13 ve 8-15’lik setlerle 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor son maçını ise Şehit Anıl Gül Spor Salonu'nda Adıyaman Gölbaşı Lisesi ile oynadı. Malatya temsilcisi kritik müsabakayı 26-28, 25-23, 25-22 ve 25-22’lik setlerle 3-1 kazanarak 1.Lig’e yükseldi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Muzaffer Başeğmez (4 yıl önce)
    birde basketbol takımımız olsaydı keşke
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 yıl önce)
    tebrik ederiz.başarılarınızın devamını dileriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bay kemal (4 yıl önce)
    Tebrikler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Verin adile küme düşürsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Sevindirici haber.Emmeği geçenlerin eline ayağına sağlık.Sporun tüm branşlarında Malatya’yı üst düzey temsil edilmesi için Malatya’yı yönetenlerin. öncelini olmalı sporun tüm Malatya’yı birleştirici sosyal ve kültürel olarak geliştireceğini iyi anlamalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilal (4 yıl önce)
    İlimizde ve ülkemizde son zamanlarda olumsuz geçen bir dönemde sevindirici bir haber almak bizleri mutlu etti. Malatya büyükşehir belediyesi voleybol takımını tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • BÜLENT KOÇ.. (4 yıl önce)
    öncelikle zor bir süreçte gelen güzel haber bizi sevindirdi bu başarıda emeği geçen idareci sporcu antrenör ve adını bile bilmediğimiz emeği olan herkesin eline canına sağlık başarılarından dolayı tebrik ederim .BU TAKIMDA BÜYÜK EMEĞİ OLAN KAMİL ÖZBEY ve MUHAMMET ÇATAR HOCAMA AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM.
    0
    0
    Yanıtla