SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB Masa Tenisi'nin 3 Liginde Var

0
Güncellendi - 2018-11-18 02:03:16
MBB Masa Tenisi'nin 3 Liginde Var
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor'un bünyesinde faaliyetlerini sürdüren masa tenisi hem Süper Lig hem 1.Lig hem de 3.Lig'de mücadele ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyespor masa tenisi takımları, masa tenisi liglerinde yaklaşık 10 yıldır aralıksız yer alıyor. Terfi müsabakalarında 3.Lig'e çıkan kulüp, şuanda kendi altyapısında yetiştirdiği sporcularla lig mücadelesini sürdürüyor.

Lig'de yer alan diğer kulüplerin yabancı oyuncularla mücadele etmesine karşın kendi öz değerlerine sahip çıkarak, Malatya'dan sporcu çıkaran kulüp, şuanda 3.Lig'de yer alan takımda tamamen altyapısından yetiştirdiği oyuncular mücadele ediyor.

Masa Tenisi Süper Ligi'nde erkek takımıyla yer alan Malatya Büyükşehir Belediyespor'un 1.Lig'de kadın masa tenisi takımı bulunuyor. Süper Lig'deki erkek takımı ve 1.Lig'deki kadın takımında da altyapısından yetişen sporculara yer veren kulüp, bu anlamda başarılı işlere imza atıyor. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı da masa tenisi branşına destek sağlıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Orhan Barman, masa tenisi branşında önemli sporcular yetiştirdiklerini ifade ederek, şuana kadar altyapılarından yetişen sporcularla liglerde mücadele ettiklerini söyledi.

Barman, kulüp olarak 10 yıldır aralıksız olarak masa tenisi liglerinde yer aldıklarını anımsatarak, "Şuanda Süper Lig, 1.Lig ve 3.Lig olmak üzere 3 ligde de takımımız var. Süper Lig'de yer alan erkek takımımız, tamamen kendi yetiştirdiğimiz sporculardan oluşuyor. Rakiplerimiz en az 2 yabancı sporcuyla ligde yer alırken, biz altyapımızda yetişen sporcularımızla mücadelemizi sürdürüyoruz" dedi.

Masa tenisinde iyi bir altyapıya sahip olduklarını dile getiren Barman, "Biz kulüp olarak altyapıya büyük önem veriyoruz. Bu anlamda da masa tenisi branşında iyi bir altyapıya sahibiz. Şuan 3.Lig'de yer alan masa tenisi takımımız altyapı sporcularımızdan oluşuyor. 1.Lig'deki kadın masa tenisi takımımız mücadelesine yıldız takımla devam ediyor. Bizim amacımız tamamen Malatyalı gençlere hizmet etmek. Bu kapsamda da Ömer Tekin hocamızın nezaretinde güzel çalışmalara imza atıyoruz. Bu süreçte bizlere büyük destekler veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız