SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK 12. Grupta Yer Aldı

0
Güncellendi - 2018-10-18 03:44:09
MBSK 12. Grupta Yer Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Ligi ekiplerinden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 2018-2019 sezonunda 12.Grupta mücadele edecek.

Başvurularını gerçekleştiren 85 kulüp, 2018-2019 sezonunda Kadınlar 3. Ligi'nde yer alma hakkını elde etti. 6 takımlı 10, 5 takımlı 5 olmak üzere toplam 15 grupta gerçekleştirilecek çift devre lig usulü müsabakalar sonrasında gruplarında ilk 2 sırayı alan 30 ve en iyi üçüncüler  arasında yer alan 2 takım olmak üzere toplam 32 takım play-off mücadelesi verecek.

Kadınlar 3. Ligi ilk hafta müsabakaları 17-18 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek. 2018-2019 Kadın Futbol Ligleri Müsabaka statüsü gereği sezon sonunda ilk 3 sırada yer alan takımlar 2019-2020 sezonunda Kadınlar 2.Ligi'nde yer almaya hak kazanacak.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 3.Lig'de beşinci sezonunu geçirecek. Malatyalı bayanlar, bu sezon 12.Grup'ta mücadele edecek. 12.Grup'ta Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün yanı sıra Gaziantep Karataş Spor, Kahramanmaraş Anadolu Gençlik ve Spor Kulübü, Diyarbakır Makam Spor Kulübü ile Şanlıurfa Gençlik ve Spor Kulübü mücadele edecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız