SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK Haftayı 2. Sırada Tamamladı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 9.Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 8.haftasını maç yapmadan geçirirken, 13 puanla ikinci sırada yer aldı.

Grup’ta 8.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynandı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü, rakibi Elazığ Bordo Atletik Spor’un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı maç yapmadan tamamladı. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Şanlıurfa Gençlik Spor, deplasmanda Diyarbekirspor’u 2-1 yenerek, puanını 18’e yükseltti ve zirvede yer aldı.

Ligin 8.haftasını maç yapmadan tamamlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 13 puan ve gol averajıyla ikinci sırada yer alırken, haftayı puansız kapatan Diyarbekirspor, 13 puan ve gol averajıyla haftayı 3.sırada tamamladı.

Ligin 9.haftasında deplasmanda Şanlıurfa Gençlik Spor ile karşılaşacak olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, deplasmandan galibiyetle dönerek, Play-off’a kalma adına avantajını korumak istiyor. Grup’ta oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet alan sarı siyahlılar, son 2 maçından alacağı puanlarla ilk ikide yer alıp, Play-off biletini kapmanın hesaplarını yapıyor.

Takım kaptanı Nilay Feyza Bağca, iyi bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, kalan son iki maçlarında istedikleri sonucu alıp, Play-off’a kalmak istediklerini söyledi.

Ligde 6 maçta 13 puan topladıklarını ve ikinci sırada yer aldıklarını anımsatan Bağca, “Bu sezon Play-off’a kalıp, 2.Lig hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Sezona iyi başladık ve iyi gidiyoruz. İkinci yarının ilk haftasını maç yapmadan geçirdik. 9.haftada deplasmanda Şanlıurfa Gençlik Spor ile zorlu ve önemli bir karşılaşma oynayacağız. Bu karşılaşmadan istediğimiz sonucu alıp, avantajımızı korumak istiyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız