SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK İlk Yarıyı 4'üncü Bitirdi

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig 7.Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, grupta ilk yarıyı 14 puanla dördüncü sırada tamamladı.

Grup’ta 8 hafta sonunda 7 galibiyet, 1’de beraberlik yaşayan Hatay ekibi Tavla Gençlikspor, 22 puanla zirvede yer aldı. Hatay ekibi, tek beraberliğini Malatya Bayanlar Spor Kulübü deplasmanında yaşadı. Tavla Gençlikspor, 8 hafta sonunda rakip ağları 43 kez havalandırırken, kalesinde ise 4 gol gördü.

Grupta 8 haftada 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1’de mağlubiyet yaşayan Gaziantep Karataşspor ise 17 puanla ikinci sırada yer aldı. İlk yarıda 16 puan toplayan Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor ise üçüncü sırada bulunuyor.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü ise ligin ilk yarısında 8 haftada 4 galibiyet aldı. 2 karşılaşmada berabere kalan Malatya ekibi, 2 karşılaşmayı ise kaybetti. 8 karşılaşmada 14 puan toplayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ilk yarıyı dördüncü sırada tamamladı.

Grupta 9’ar puanlı üç ekipten Şanlıurfa Gençlik Spor beşinci, Adanagücü altıncı, Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ise yedinci sırada yer aldı. 3 puanlı 1939 Güney Yıldızıspor ise sekizinci sırada yer aldı. Puansız Hatay Dumlupınarspor ise son sırada bulunuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız