SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK Rakibiyle Berabere Kaldı

0
Güncellendi - 2019-12-01 19:07:17
MBSK Rakibiyle Berabere Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Ligi 7.Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, sahasında Gaziantep Karataşspor ile 1-1 berabere kaldı. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, grupta dördüncü haftada sahasında Gaziantep Karataşspor’u konuk etti. 

Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Osman Danış, Songül Çoban, Erkan İlbak hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü sahaya Fadime Karaca, Melike Murat, İkranur Sarıgül, Dilara Sultan Akduman, Demet Dumrul, Saime Keskin, Burcu Çakır, Seda Erdem, Kübra Yenigün, Fadime Özbey ve Berfin Fırat on biriyle çıktı.

Gaziantep Karataşspor ise Tuğba Demir, Ayşe Akdoğan, Büşra Yabancı, İrem Bir, Tuğba Nur Bozkurt, Esra Şahin, Merve Daşyuvarlar, Semanur Arzık, Nur Melisa Özdamar, Esen Yalçınkaya ve Ezgi Yalçınkaya on biriyle sahaya çıktı. 

Gaziantep Karataşspor, mücadelenin 32.dakikasında Semanur Arzık’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı üstün tamamladı.

İkinci yarıya iyi başlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 70.dakikada Berfin Fırat’ın kaydettiği golle mücadelede durumu 1-1’e getirdi. 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takımda gol pozisyonlarına girdi ancak gol sesi çıkmadı. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlanırken, takımlar puanları paylaştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız