SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK Sahasında Berabere

0
Güncellendi - 2019-11-18 02:19:39
MBSK Sahasında Berabere
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig 7.Grup’ta Malatya Bayanlar Spor Kulübü (MBSK), sahasında Hatay ekibi 1939 Güney Yıldızı Spor ile 1-1 berabere kaldı. 

Yeşiltepe Spor Kompleksi 3 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Mehmet Ildız, Songül Çoban, Fatih Ayyıldız hakem üçlüsü yönetti. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü sahaya Aylin Arduç, Kübra Yenigün, İkranur Sarıgül, Fadime Özbey, Dilara Sultan Akduman, Melike Murat, Saime Keskin, Burcu Çakır, Berfin Fırat, Mizgin Onuk, Seda Erdem on biriyle çıktı. 

Hatay ekibi 1939 Güney Yıldızı Spor ise Melisa Eskiocak, Hayrinnisa Akbulut, Duygu Terbiyeli, Lora Çobanoğlu, Eda Demirkol, Gizem Alçınar, Meryem Çil, Atra Gaye Aslan, Sıla Ceylan, Helen Para, Hatice Zehra Altunkaynak on biriyle mücadele etti. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü 4.dakikada Saime Keskin’in kornerden attığı golle 1-0 öne geçti. 1939 Güney Yıldızı Spor 6.dakikada Gizem Alçınar’ın golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ikinci yarıda oyunun üstünlüğünü eline aldı. Üst üste pozisyonlar yakalayan Malatya ekibinin 3 topu direkten dönerken, gol sesi çıkmadı ve takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: MBSK (beyaz formalı) ile Hatay Güney Yıldızı maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız