SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK Yeni Sezona Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2018-09-14 21:05:27
MBSK Yeni Sezona Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig ekibi Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün Başkanı Doğan Çelebi, yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, transferde birkaç oyuncuyla görüştüklerini ifade etti.

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Ligi'nde mücadele etmek için bu sezonda başvurusunu gerçekleştiren Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nde yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Herhangi bir destek alamadan 3.Lig'de iki kez Play-off oynayan ancak son iki sezonda aynı başarıyı yakalayamayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Malatya'yı bayan futbolunda bir kez daha en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

"HEDEFİMİZ OLMAYACAK AMA LİGDE YER ALACAĞIZ"

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig ekibi Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün Başkanı Doğan Çelebi, her sezona olduğu gibi yeni sezona da sıkıntılarla hazırlandıklarını ifade etti.

Takımı kapatma noktasına geldiklerini kaydeden Çelebi, "Kendi imkanlarımızla takımı bir yerlere getirmek için çabalıyoruz. Kurulduğumuz günden buyana sıkıntılarla lige girip, Malatya'mızı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Takımımızda oynayan birçok oyuncu üniversiteyi kazandı. Futbol oynamalarının karşılığını en iyi şekilde alıyorlar. Bu sene Sude, Buse, Ela, Gözde ve İsra üniversiteyi kazandı. Biz çocuklarımızın gelecekleri için devam etme kararı aldık. Bu sezonda hedefimiz olmayacak ama ligde yer alacağız" dedi.

Çelebi, geçtiğimiz sezonlarda takımın kaptanlığını yapan Nilay Feyza Bağca'nın üniversite öğrenimini tamamladığını ve memleketine döndüğünü ifade ederek, "Takımımız üniversiteyi kazanan ve takımdan ayrılan Nilay'dan sonra 16-17 futbolcumuz var. Transfer bulursak yapmayı planlıyoruz. Şuanda çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

SPORCU LİSANS TESCİL SÜRESİ UZATILDI

Öte yandan Kadınlar Futbol 3. Ligi'ne katılacak kulüpler için sporcu lisans tescil süresi uzatıldı.

10 Temmuz 2018 tarihinde TFF'nin resmi web sitesinde yayınlanan statü çerçevesinde Kadınlar 3. Ligi'ne katılacak kulüplerin fikstür planlamasına dahil olabilmeleri için ön şarta dair duyuru 3 Ağustos 2018 tarihinde www.tff.org üzerinden gerçekleştirilmişti.

14 Eylül 2018 mesai saati bitimine kadar olan süre, kulüplerden TFF'ye giden talepler çerçevesinde 21 Eylül 2018 mesai saati bitimine kadar uzatıldı.

Kadın Futbol Ligleri Müsabakaları Statüsü'nün 28.maddesinin 2. bendine göre; Kadınlar 3. Ligi'nde yer almak isteyen kulüplerin Kadınlar 3.Ligi'nde oynayabilecek yaş uygunluğuna haiz 20 futbolcuyu müsabakalardan önce tescil ettirmesi (filiz lisans, vize, transfer) gerekiyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız