SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK Yıldız Takımı Şampiyonada 2'de 2 Yaptı

0
Güncellendi - 2020-01-21 03:07:09
MBSK Yıldız Takımı Şampiyonada 2'de 2 Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Ligi’nde yer alan ve Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’na katılan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, grupta 2’de 2 yaptı.

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig 7.Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası kapsamında Şanlıurfa grubunda mücadele ediyor.

Şampiyonada 3.Grup’ta yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ilk maçını Yenice 1 nolu sahada Amed Sportif Faaliyetler ile oynadı. Malatya ekibi, sahadan 3-1 üstün ayrıldı ve şampiyonaya iyi bir başlangıç yaptı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ikinci maçta ise Şanlıurfa Gençlik ve Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Mavi beyazlılar, mücadeleden 4-0 üstün ayrıldı ve 2’de 2 yaptı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 23 Ocak’ta Makamspor, 25 Ocak’ta ise Nusaybin Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Grubun güçlü ekipleri Amed Sportif Faaliyetler ve Şanlıurfa Gençlik ve Spor Kulübü karşısında galip gelen Malatya Bayanlar Spor Kulübü, gruptan çıkma adına önemli bir avantajı eline geçirmiş oldu.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, “Amed Sportif Faaliyetler Kulübü birinci lig takımı. Şanlıurfa Gençlik ve Spor Kulübü ise geçen yıl çeyrek final oynamıştı. İki güçlü takım karşısında iyi bir oyunla farklı galip gelmesini bildik. Kalan iki maçımızı da kazanıp, grup birinciliğini elde etmek istiyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (4 yıl önce)
    Tebrikler malatya Sizinle Gurur duyor yolunuz Sansiniz.acik.olsunbasarilar
    0
    0
    Yanıtla