SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK’da Tek Hedef 3 Puan

0
Güncellendi - 2019-12-05 14:50:16
MBSK’da Tek Hedef 3 Puan
A- A+ PAYLAŞ

TFF Kadınlar Futbol 3.Lig 7.Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 5.haftasında 7 Aralık Cumartesi günü 13.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi 3 nolu sahada Şanlıurfa Gençlik Spor ile karşı karşıya gelecek.

 Grup’ta geride kalan 4 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik, 1’de mağlubiyet alarak 5 puan toplayan ve haftayı beşinci sırada tamamlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 4 hafta sonunda 3 puan toplayan ve 7.sırada bulunan Şanlıurfa Gençlik Spor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Grup’ta ilk haftayı galip tamamladıktan sonra son 3 haftada 2 puan kazanabilen Malatya ekibi, kritik mücadeleden 3 puanla ayrılarak, çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

 Şanlıurfa Gençlik Spor maçının hazırlıklarını sürdüren Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün başkanı Doğan Çelebi, kendi sahalarında oynayacakları karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

 Grupta ilk 2’ye girmek istediklerini dile getiren Çelebi, “Anlaştığımız 2 futbolcu vardı. Lisansları çıkmak üzereyken bir problem yaşadık. Son gün lisanslarını çıkartamadık ama sezon sonunda ilk 2’de yer alıp, bir kez daha Play-off oynamak istiyoruz. Daha önce iki sefer yaşadık. Bunu bir kez daha yaşamak istiyoruz. Kızlarımızı altyapıyla beraber Türkiye Genç Kızlar Futbol Şampiyonasına katılacağız. Orada da iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz. Yaz-kış demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizde artık başarıyı yakalamayı istiyoruz. Bu anlamda büyüklerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Bu kızlara destek olsunlar” dedi.

 Çelebi, Şanlıurfa Gençlik Spor ile zorlu bir maç oynayacaklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Bünyesinde 4 milli takım sporcusu bulunan bir takım. Gençlik Spor Müdürlüğü ile belediyenin destek verdiği bir takım. Başa baş bir mücadele olacak. Biz, bir adım önde olmayı istiyoruz. Bizde 3-4 transfer yaptık, haftada 3-4 gün antrenman yapıyoruz, maçı kazanacağımıza inanıyorum.”

 Malatya Bayanlar Spor Kulübü-Şanlıurfa Gençlik Spor karşılaşması 7 Aralık Cumartesi günü 13.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi 3 nolu sahada oynanacak.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız