SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK'nın Maç Programı Belli Oldu

0
Güncellendi - 2018-01-12 01:50:11
MBSK'nın Maç Programı Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda 6.Grup’ta mücadele edecek. Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ilk maçını 29 Ocak’ta Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor ile oynayacak.

Yıldız ve Genç Kızlar kategorilerinde Türkiye şampiyonaları başlıyor. Yıldızlar kategorisinde 92, Gençler kategorisinde ise 110 kulüp şampiyonalarda yer almaya hak kazandı.

Yıldızlar kategorisinde grup müsabakaları, kulüplerin coğrafi dağılımları ile 3 veya 4'er takımdan oluşan toplam 26 grupta, tek devre lig usulüne göre oynanacak. Gruplarında ilk sırayı alan takımlar, 1. Eleme Turu'nda mücadele etmeye hak kazanacak. Yıldız Kızlar Şampiyonası grup müsabakaları 22 - 26 Ocak 2018 tarihleri arasında oynanacak.

Genç Kızlar kategorisinde grup müsabakaları, kulüplerin coğrafi dağılımı ile 3 veya 4'er takımdan toplam 32 grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar 1. Eleme Turu'nda mücadele etmeye hak kazanacak. Genç Kızlar Şampiyonası grup müsabakaları 29 Ocak - 2 Şubat 2018 tarihlerinde oynanacak.

Genç Kızlar kategorisinde grup müsabakaları, 3 veya 4'er takımdan toplam 32 grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar 1. eleme turunda mücadele etmeye hak kazanacak. Genç Kızlar Şampiyonası grup müsabakaları 29 Ocak - 2 Şubat 2018 tarihlerinde oynanacak. Şampiyonada 01.01.2000 - 31.12.2002 doğumlu lisanslı futbolcular yer alabilecek. Müsabakalar 40'ar dakikalık 2 devre şeklinde, nizami sahalarda 5 numaralı top ile oynanacak. Takımlar, kadrolarında en fazla 7 yedek futbolcu bulundurabilecek ve 5 oyuncu değiştirme hakkına sahip olacak.

MALATYA BAYANLAR SPOR KULÜBÜ, KAHRAMANMARAŞ GRUBUNDA

Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda 1.eleme turu grupları belirlendi. Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 6.Gruba düştü.

32 grubun yer aldığı birinci eleme turunda Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 6.Grup’ta Adıyaman Beden Eğitim Öğretmenleri Spor, Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor ve Maraşgücü Spor takımlarına karşı mücadele edecek.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, gruptaki ilk maçını 29 Ocak’ta Batıpark Stadı’nda saat 12.00’da Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor ile oynayacak.

30 Ocak’ta Batıpark Stadı’nda 14.00’da Maraşgücü ile karşı karşıya gelecek olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, son maçını 31 Ocak’ta saat 14.00’da Batıpark Stadı’nda Adıyaman Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Spor Kulübü ile oynayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız