SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK'nın Play-Off Rakibi Denizli'den

0
Güncellendi - 2016-04-21 18:31:09
MBSK'nın Play-Off Rakibi Denizli'den
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar 3.Liginde Şampiyonluğu ilan ederek adını Play-Off’a yazdıran Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 1.Kademe Play-Off eşleşmesinde 2.Grubun 2’ncisi olan Denizli Hanbat Bayanlar Futbol Kulübü ile eşleşti.

Türkiye Kadınlar liginde bu sezon fırtınalar estiren Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 2.Lige yükselme Play-Off müsabakasında Denizli ekibi Denizli Hanbat Bayanlar Futbol Kulübü ile eşleşti. Grupta 1 olarak Play-Off’a adını yazdıran mavi beyazlılar, 2.Grubun 2’ncisi ile maç yapacak. Tek maç üzerinden oynanacak olan 1.kademe maçlarında galip ayrılan takım adını 2 tura yazdıracak. Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ilk maçını 30.Nisan Cumartesi günü Konya Atatürk 2.nolu sahada oynayacak. Tarafsız sahada oynanacak olan bu zorlu maç saat: 12.00’de başlayacak.

“TURU ATLAYACAĞIZ”

Güzel bir eşleşme olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı Doğan Çelebi, “Grubumuzda bu sezon gösterdiğimiz performans ile birçok takımın korkulu rüyası olmayı başardık. Çok şükür ligi birinci bitirmeyi başardık. Adımızı Play-Off’a yazdırdık. Play-Off 1.kademe maçlarında kuralar çekildi. Rakibimiz Denizli ekibi Denizli Hanbat Bayanlar Futbol Kulübü oldu. Rakip takımı tam olarak tanımıyoruz. Takımdaki kızlarımızın istediği bir rakip ile eşleştik. İnşallah dostça ve centilmence bir maç olur ve turu atlayan taraf biz oluruz” dedi.

RAKİP GÜÇLÜ

Türkiye Kadınlar 3.Ligi 2 grupta mücadele eden Denizli Hanbat Bayanlar Futbol Kulübü, ligi ikinci tamamladı. 47 puanla adını Play-Off’a yazdıran Denizli Hanbat Bayanlar Futbol Kulübü, 18 resmi müsabakaya çıktı. 15 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 beraberlik alan Denizli Hanbat Bayanlar Futbol Kulübü, 47 puan toplamayı başardı. İç sahada 9 resmi müsabakaya çıkan Denizli Hanbat Bayanlar Futbol Kulübü, 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Dış sahada 9 resmi müsabakaya çıkan Denizli Hanbat Bayanlar Futbol Kulübü, 8 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız